Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemény? Meg vegyem, vagy...

Vélemény? Meg vegyem, vagy ne? L/17

Figyelt kérdés

[link]

Ugyanilyen az alsója, csak arról nincs kép.

2012. jún. 15. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha szőke vagy és világos bőrű, inkább ne. De sötét hajhoz jól állna.

Bár nekem egy kicsit nagyis. Mikor gyerkőc voltam nagyikámnak volt hasonló, hibiszkusz mintás fürdőruhája :D Igaz a fazonja más volt

2012. jún. 15. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
nekem is nagyon mamis minta,ilyen fiatalon én ezt nem erőltetném. Vegyél valami színesebbet,fiatalosabbat szerintem.
2012. jún. 15. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
sztem kva jó 16/L nincse benne semmi mamis
2012. jún. 15. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem pont ilyet láttam a tecsóban az F and F résznél. Szerintem nagymamis, pedig annyi idős vagyok, mint Te.
2012. jún. 15. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik.
2012. jún. 15. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

nagyon tetszik. s ez nem nagymamis, hanem retro. . bezzeg ha azt veszitek eszre, h mindenki ilyesmit hord, akkor ti rinyaltok, h miert nincs ilyen meg olyan cuccotok.-.-

23N

2012. jún. 15. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Tényleg öreges a minta, de mostanában az ilyen minta divatos, szerintem nyugodtan vedd meg, de csak ha szép alakod van
2012. jún. 16. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a fazonja se fiatalos (a szegény mintát már nem akarom mégegyszer le"nagyis"-ozni:D)!

17/L

2012. jún. 16. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!