Anyukám vett egy cipőt és kicsit nyom:/ De nagyon szép ezért fel akrom venni de nyomja a lábamat:/ Fel vegyem?
Figyelt kérdés
Fel vegyem?2012. máj. 29. 09:33
1/5 anonim válasza:
Inkább cseréld vissza, iszonyat egy kicsi cipő! ha bőr, vizes zoknival felvéve kitágul, vagy vannak ilyen sprék is. ha műbőr, vagy más, akkor nem sok esély van.
2/5 anonim válasza:
Szerintem járkáljál még benne egy kicsit, mert tudom, hogy a műbőr nem tágul, csak formálódik, de nekem rendszeresen nagyobbak lesznek a cipőim, aztán buliból hazajöve már kijár a lábam...
3/5 A kérdező kommentje:
Műbőr cipő
2012. máj. 29. 10:12
4/5 anonim válasza:
Vedd fel otthonra zoknival és legyen rajtad órákig, szerintem tuti tágul valamennyire :)
5/5 anonim válasza:
Hát ha lehet, inkább cseréljétek ki egy mérettel nagyobbra. :D
Ha nem lehet, akkor mászkálj benne otthon, hátha nem olyan vészes, de ha kényelmetlen, akkor ne erőltesd, nem is egészséges, meg marha zavaró is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!