Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukám vett egy cipőt és...

Anyukám vett egy cipőt és kicsit nyom:/ De nagyon szép ezért fel akrom venni de nyomja a lábamat:/ Fel vegyem?

Figyelt kérdés
Fel vegyem?

2012. máj. 29. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Inkább cseréld vissza, iszonyat egy kicsi cipő! ha bőr, vizes zoknival felvéve kitágul, vagy vannak ilyen sprék is. ha műbőr, vagy más, akkor nem sok esély van.
2012. máj. 29. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem járkáljál még benne egy kicsit, mert tudom, hogy a műbőr nem tágul, csak formálódik, de nekem rendszeresen nagyobbak lesznek a cipőim, aztán buliból hazajöve már kijár a lábam...
2012. máj. 29. 10:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Műbőr cipő
2012. máj. 29. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Vedd fel otthonra zoknival és legyen rajtad órákig, szerintem tuti tágul valamennyire :)
2012. máj. 29. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha lehet, inkább cseréljétek ki egy mérettel nagyobbra. :D

Ha nem lehet, akkor mászkálj benne otthon, hátha nem olyan vészes, de ha kényelmetlen, akkor ne erőltesd, nem is egészséges, meg marha zavaró is.

2012. máj. 29. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!