Mivel pucoljatok az ablakot, hogy nyom ne maradjon es szep legyen?
Figyelt kérdés
erdekelne hogy milyen tisztitoszerrel, es az eszkoz is (rongydarab, papir vagy mi?)2010. nov. 11. 12:08
1/8 anonim válasza:
Én papirral szoktam, a rongy maszatol. És lehetőleg nem színes újságpapirral, mert az beszinezheti a fehér ablakkeretet, vagy a tömítést.
2/8 anonim válasza:
egyszerű clin ablaktisztító és nálam a trükk abban van, hogy mikroszálas ronggyal törlöm át (dm-ben lehet kapni, de biztos máshol is) és komolyan mondom álom vele az ablakpucolás. semmi foltot nem hagy, olyan gyors és egyszerű vele. és nem kell több guriga papírtörlőt elhasználnom. a végén fogom, kimosom és legközelebb is azzal lehet törölni.
próbáld ki.
3/8 anonim válasza:
Először sima nedves ronggyal lemosom az ablakot, aztán papírtörlő + clin. Nem szokott csíkos maradni.
4/8 anonim válasza:
ja igen, először én is sima nedves ronggyal törlöm át, utána jön amit írtam
-2.-
5/8 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy először sima mosogatószeres meleg vízzel lemosom a kereteket meg az üveget, majd mikroszálas ronggyal amit a másik válaszoló is írt olyannal forró ecetes vízzel átmosom újra az üvegeket aztán a kereteket. Végül ha megszáradt az üveg, Clint fújok rá és száraz mikroszálassal áttörlöm. Nagyon szép lesz. Tényleg megéri ilyen mikroszálas kendőt venni.
6/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!
2010. nov. 11. 13:26
7/8 anonim válasza:
Mi is meleg mosogatószeres vízzel, utána szárazra törlés, végül ablaktisztító + papírtörlő.
8/8 anonim válasza:
Munkámból adódóan tökéletes üveg-és tükörtisztaságra van szükség.
Brillance/ipari/tisztítót + pár csepp ecetet,és mikroszálas kendőt javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!