Furcsa, ha imádom a gázmaszkokat? :D (képek is vannak :D )
Figyelt kérdés
Szóval annyira tetszenek a gázmaszkok, a gázmaszkos emberek stb. Ez nagyon furcsa? Rajtam kívül tetszenek még valakinek?
Ilyenekre gondolok:
16L
2012. jún. 14. 21:24
11/16 anonim válasza:
Szeretem én is nagyon őket, természetesen van is nekem 1, de nálam valahogy ez a háború iránti érdeklődésemhez köthető. Nem is igazán olyan háborúhoz mnt egy világháború, hanem inkább valami olyasmihez, mint a S.T.A.L.K.E.R. vagy a Metro 2033 szóval valami posztapokaliptikus. De ne tévesszen meg titeket hogy két játékot soroltam föl, nem vagyok függő.
Amúgy szerintem teljesen normális, nincs ebben semmi félelmetes. :D 13/F
12/16 anonim válasza:
Nem mai kérdés, de azért válaszolok. Mintha csak én írtam volna ki a kérdést... Épp ma vettem magamnak egy gázmaszkot.:)
13/16 bikemano válasza:
Régen én is nagyon birtam be is szereztem 4-et is, ki is probáltam őket, ekkor mult el a rajongás, melegben nagyon kellemetlen viselni őket! :)
14/16 anonim válasza:
Miért lenne furcsa? Mindenkinek megvan a maga érdeklődési köre, de személy szerint én is bírom a gázmaszkokat :D
15/16 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejönnek a gázmaszkok, imádom őket, mióta az eszemet tudom!
16/16 anonim válasza:
Én is bírom a gázmaszkokat.Ha például lenne pár Cosplay-es rendezvény , biztos hogy egy szovjet gázmaszkot vennék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!