Lányok, miért nem divat már a haspóló? Vagy van, még aki szereti? Imádom, mikor kilátszik a csaj hasa.
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 11:07
1/13 anonim válasza:
No ez egy jó kérdés, hogy miért nem divat. De ez van, most a leggins és a hosszú pólók jöttek be. Én is kerestem már sokszor de rövid pólókat egyszerűen alig lehet találni! :D
3/13 anonim válasza:
Azért mert nem a '70-es években élünk.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem csak a '70-es években, még néhány éve is láttam ilyet a csajokon. És sztem nagyon jól nézett ki, főleg, akinek köldökpc-je is volt. Most meg szinte csak a cigókon van...
2011. júl. 8. 11:20
5/13 anonim válasza:
Én inkább 90's írtam volna 70's helyett... Én is hordanám, ha lenne, de nincsen. Bár a nagyon rövid pl. nekem ízléstelen már...:D
6/13 anonim válasza:
Én hordok ilyet:) van egy szép tetoválásom a hasamon és köldökpc. Nem zavar, hogy nem divat, de ahogy látom a visszajelzéseket, másokat sem:)
23/N
7/13 marcipanfelho válasza:
nekem is van köldök pc-m és tetkóm is lesz a hasamon hamarosan így én is szívesen mutogatom majd :P amúgy meg nem tudom miért rinyál mindenki h nincs has póló :) csinálj magadnak... én is fogok, veszek egy szép pólót és levágom az alját :D elég egyszerű
9/13 anonim válasza:
Jó, hogy nem divat. Csodálatos volt, amikor a 100 kg-s tehenek felvették a sonkáikra a haspólót ..
10/13 anonim válasza:
Én is sajnálom, hogy már nem divat, nagyon szeretem. itthon veszem fel már csak, lent nem merem. pedig nem vok kövér. keróhoz felvenném, de már olyan jó állapotú nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!