Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy kövérebb lány cicanadrágot hord?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ha magában veszek fel cicanadrágot, kb kötözött sonka hatást keltek, de mi van akkor ha kb térdig érő bő gumis derekú szoknyával veszem fel, vagy egy térdig érő testhezsimuló rövidnadrággal?
2012. jún. 11. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyébként meg az első hozzászólásomban a 4. válaszolóra céloztam, aki igencsak nem undok hangnemben válaszolt.
2012. jún. 12. 00:06
 12/16 anonim ***** válasza:
A véleményed a testalkatra általánosságban vonatkozik, nem pedig a feltett kérdésre. arra kíváncsi, hogy az adott párosítás hogy állna neki, nem pedig az, hogy valaki, aki egyáltalán nem tekinti vonzónak, az adott ruhában sem látja annak. Ez ugyanis még nem feltételezi sem azt, hogy jól állna neki, sem azt, hogy jobb, ha krumpliszsákot ölt, mert neki úgyis mindegy.
2012. jún. 12. 00:13
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

"Mi a véleményetek arról, ha egy kövérebb lány cicanadrágot hord?"

Szerintem tökéletesen passzol a véleményem a kérdéshez, valakinek biztos bejön, valakinek meg nem, engem meg hidegen hagy ami végülis nagyjából azt jelenti hogy nem jön be,de hogy tovább vigyem a kérdést ha térdig fedi valami akkor biztos jobb a hatás, de akkor sem jön be ugye az alak miatt.

2012. jún. 12. 00:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Jó, oké. Mint írtam, egyébként sem a te hozzászólásod dühített fel.

Csak szerintem ezek a lányok épp elég osztást kapnak, ha hiszitek, ha nem, és nincs szükségük a 4. válaszoló féle kedvességre, amikor tanácsot kérnek.

De azért remélem nincs harag.

2012. jún. 12. 00:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Én még vékonyan sem veszek fel cicanacit, nem azért mert nem áll jól, csak a seggemet nem mutogatom ilyen szinten. Max itthon veszem fel, de utcára barátom nem is engedné.

Van itt nem messze egy közértes csaj annak mindig látom a seggét, ráadásul még át is látszik a cicanadrágja és ebben villogtatja magát. Jó alakja van, de ennyi erővel meztelenül is kiállhatna, mert ez nem takar semmit az alakjából és azért annyira nem tökéletes az alakja hogy ezt kelljen néznem minden nap.

De ha van egy szoknya, vagy egy hosszabb felső hozzá, akkor nem gond szerintem.

2012. jún. 12. 01:15
 16/16 ívy1 ***** válasza:
Én bátorítalak rá,van pár teltebb barátnőm akik szintén vaciláltak,együtt elmentünk vásárolni,és sikerült olyan kombinációt összehozni,amiben csinosak lettek.Nem muszáj szoknyát hozzá,olyan felsőt is választhatsz ami mell alatt bővül,és combközépig ér. Fényes nacit is vehetsz fel hidd el hogy az is jól állna.
2012. jún. 12. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!