Mi a véleményetek arról, ha egy kövérebb lány cicanadrágot hord?
"Mi a véleményetek arról, ha egy kövérebb lány cicanadrágot hord?"
Szerintem tökéletesen passzol a véleményem a kérdéshez, valakinek biztos bejön, valakinek meg nem, engem meg hidegen hagy ami végülis nagyjából azt jelenti hogy nem jön be,de hogy tovább vigyem a kérdést ha térdig fedi valami akkor biztos jobb a hatás, de akkor sem jön be ugye az alak miatt.
Jó, oké. Mint írtam, egyébként sem a te hozzászólásod dühített fel.
Csak szerintem ezek a lányok épp elég osztást kapnak, ha hiszitek, ha nem, és nincs szükségük a 4. válaszoló féle kedvességre, amikor tanácsot kérnek.
De azért remélem nincs harag.
Én még vékonyan sem veszek fel cicanacit, nem azért mert nem áll jól, csak a seggemet nem mutogatom ilyen szinten. Max itthon veszem fel, de utcára barátom nem is engedné.
Van itt nem messze egy közértes csaj annak mindig látom a seggét, ráadásul még át is látszik a cicanadrágja és ebben villogtatja magát. Jó alakja van, de ennyi erővel meztelenül is kiállhatna, mert ez nem takar semmit az alakjából és azért annyira nem tökéletes az alakja hogy ezt kelljen néznem minden nap.
De ha van egy szoknya, vagy egy hosszabb felső hozzá, akkor nem gond szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!