Esküvőre mit vehet fel egy olyan lány, aki kb. annyira nőies, mint egy csavarkulcs?
Soha az életben nem voltam még esküvőn, viszont kötelező elmennem. Templomi lesz, augusztusban.
Miben illik menni? Soha nem volt még rajtam se magassarkú sem egyéb ilyen nőies cucc, nincs is ilyen holmim.
Van ötletetek mit vegyek fel? :/
És a templomi banzáj után ugye át lehet öltözni? Nem hiszem, hogy bírnék ilyen kisestélyikben feszengeni... :D :D :D
Előre is köszi!
19L
Templomi esketésre minél szolidabban illik. Egy nadrágkosztüm is megteszi.
Nem követelmény a kisestélyi. Sőt!
Annyi a lényeg, hogy ne legyen kihívó a ruha.
A válladat mindenképpen fedje valami.
A templomi esküvöre semmiképpen sem kell kisestélyi meg magassarkú, söt ellenkezöleg, oda inkább valami szolidabb a jó. Sima kosztüm/nadrágkosztüm böven megfelel.
Az utána lévö lakodalomra lehet kisestélyig is felvenni, de a nadrágkosztüm is maradhat valami szebb blúzzal.
Ja, rendben.. :D én azt hittem, hogy ez valami nagyobb súlyú dolog, mert apum mondta, hogy bajban leszek, mert ki kell öltöznöm :D :D :D az utána lévő banzájt már a saját bőrömben én ruhámban szeretném végigmulatni :D :D :D
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!