Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre mit vehet fel egy...

Esküvőre mit vehet fel egy olyan lány, aki kb. annyira nőies, mint egy csavarkulcs?

Figyelt kérdés

Soha az életben nem voltam még esküvőn, viszont kötelező elmennem. Templomi lesz, augusztusban.

Miben illik menni? Soha nem volt még rajtam se magassarkú sem egyéb ilyen nőies cucc, nincs is ilyen holmim.

Van ötletetek mit vegyek fel? :/

És a templomi banzáj után ugye át lehet öltözni? Nem hiszem, hogy bírnék ilyen kisestélyikben feszengeni... :D :D :D

Előre is köszi!

19L

2012. jún. 10. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Templomi esketésre minél szolidabban illik. Egy nadrágkosztüm is megteszi.

Nem követelmény a kisestélyi. Sőt!

Annyi a lényeg, hogy ne legyen kihívó a ruha.

A válladat mindenképpen fedje valami.

2012. jún. 10. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:

A templomi esküvöre semmiképpen sem kell kisestélyi meg magassarkú, söt ellenkezöleg, oda inkább valami szolidabb a jó. Sima kosztüm/nadrágkosztüm böven megfelel.

Az utána lévö lakodalomra lehet kisestélyig is felvenni, de a nadrágkosztüm is maradhat valami szebb blúzzal.

2012. jún. 10. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:
vegyél fel egy sima szövet nacit, egyenes szabásút meg egy hozzá illő blúzt lapos cipővel. nem kell annyira kiöltözni, mint a menyasszony :D
2012. jún. 10. 15:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Ja, rendben.. :D én azt hittem, hogy ez valami nagyobb súlyú dolog, mert apum mondta, hogy bajban leszek, mert ki kell öltöznöm :D :D :D az utána lévő banzájt már a saját bőrömben én ruhámban szeretném végigmulatni :D :D :D

Köszönöm a válaszokat :)

2012. jún. 10. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg mi lenne, ha meglepnél mindenkit azzal, hogy életedben először csinosan, nőiesen felöltözöl? Semmi túlzás, csak egy normális ruha, (mondjuk ilyen: [link] ) egy kendővel, vagy blézerrel, meg egy balerinacipő? Az nem túlzó, de illik az alkalomhoz és talán még jól is éreznéd magad benne.
2012. jún. 10. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
ma 18:52-es: mi értelme lenne felvenni egy olyan ruhát, ami szerinted (megesetleg mások szerint) csinos, nöies, a kérdezö viszont nem érzi jól benne magát, végig feszeng és csak azt várja, hogy mikor szabadulhat meg végre töle!?!?!?
2012. jún. 10. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!