Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen melegben miért vesz fel egy lány hosszú cicanadrágot?
Figyelt kérdés
Barátnőm ma cicanadrágot vett fel, de nem mertem rákérdezni, hogy miért. Lehet azért, mert nem borotválta/epilálta le a lábát?2010. júl. 22. 19:10
1/10 anonim válasza:
lehet... énis néha farmerbe megyek el valahova, de legtöbbször szoknyába vagy rövidnaciba.
2/10 anonim válasza:
Vagy mert olyan kedve volt...
Én soha nem veszek rövidgatyát... Én minden időbe hosszúnadrágot veszek.
3/10 anonim válasza:
Szerintem azért.Vagy lila foltos a lába és nem akarta hogy lásd.De az első a valószínűbb.
L19
4/10 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi "érdekes" oka,csak simán az illett az öltözékéhez.Biztosan tetszik neki és ennyi =)
Ł/15 ^^
5/10 anonim válasza:
40fokban is hosszu naciban vagy? jéééézusom
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
6/10 anonim válasza:
én ismerek olyan csajt aki 40 fokban fekete hosszú naciban, fekete pólóban és bakancsban jár... ><
8/10 anonim válasza:
én azért nem hordok rövidnadrágot mert fehér a lábam:D meg nem olyan izmos:D vastagnak nem vastag, de akkoris idegesít:D
9/10 anonim válasza:
ha a nap sem éri és ne szolizol akk nemlesz baran:D
10/10 anonim válasza:
tudod vannak olyan bőrtípusok, amelyek nem igazán barnulnak-.- hiába napozok , vagy szolizok.. előző voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!