Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Osztálytalálkozóhoz ugye ki...

Osztálytalálkozóhoz ugye ki kell öltözni?

Figyelt kérdés

Lesz osztályfőnöki óra, vacsora, utána meg buli.

Szerintem elegáns ruhába kéne menni, csak gondoltam rákérdezek, nehogy mindenki farmerban legyen.

2012. jún. 10. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A kiöltözés és a farmer között azért vannak fokozatok. Legyél csinos, de nem kell estélyi sem. Amiben jól érzed magad és ami illik hozzád, közhely, de ez válik be leginkább.
2012. jún. 10. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Az ilyen találkozók szervezésének szépsége abban rejlik, sokszor nem lehet tudni, kinek merre fordult a sorsa. Ezért célszerű mértékletesnek lenni a szervezésben, hogy senki ne érezze magát kínosan. Ha a szervezők nem mondtak semmit az öltözködésről, s a program sem nyújt támpontot, akkor a sportosan elegáns megoldást javaslom. Tiszta, rendes, kényelmes öltözet. Valahol az ünneplő és a hétköznapi között.

Ha a vacsora a Gellért Szállóban lesz, vagy a Kempinskyben, akkor nagyestélyi/smoking, ha kisvendéglőben, akkor farmer.

2012. jún. 10. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:

egy elegánsabb fekete nadrág, akár valami szűkebb farmer és hozzá egy csinos blúz.

nem leszel se túl puccos, se szakadt.

én tavaly az oszttalimra fekete nadrágban, és fekete-fehér fölsőben mentem. volt, aki nyári ruhában, voltak akik farmerban jöttek. nagyjából egységes volt az osztály öltözködése, senki sem lógott ki.

kényelmes cuccban menj.

2012. jún. 11. 00:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Ilyen sötét tapadós nacira gondoltam, egy csinos felsőre, meg magassarkúra.

Jahh, és nyilván nem a Gellért Szállóban lesz.

2012. jún. 11. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Hol lesz az osztálytalálkozó?
2012. jún. 11. 20:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Étterem vagy vendéglő, valami ilyesmi.
2012. jún. 14. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!