Lányok és fiúk! Szerintetek hány éves korig lehet szexin öltözni egy nőnek anélkül, hogy zavaróan mutatna?
Az alábbi ruhadarabokról írjatok véleményt: miniszoknya, leggings, sort, hálós ruha, neccharisnya, mélyen dekoltáltak, vállpánt nélküliek, forrónadrág, magassarkú cipő, bármilyen feltűnő dolog a ruhán (pl. flitterek, strasszkövek, rikító színek, egyéb csilivili dolgok...)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, írjátok meg a nemeteket és a korotokat is.
Nekem a személyes véleményem az, hogy a kor annyira nem számít, inkább a személyiség és az alak. Ugyanakkor, bár nagymamámnak 73 évesen még mindig szuper alakja van, nehezen képzelném el forrónaciban:D Ti hogy álltok a kérdéshez? Egyáltalán lehet-e csak a kor alapján határt húzni?...
Én 27/N vagyok, köszönöm a válaszaitokat!
Szerintem is alakfüggő és nem a kortól függ.
Amíg jól néz ki az ember nyugodtan.
Ez nagyon jó kérdés!!
Én 28 éves nő vagyok, de kb. 22-nek nézek ki.
Nagyon jó, mondhatni tökéletes alakom van, rettentő hajlékony vagyok, sokan meg is irigyelnek emiatt!
Mind emellett imádom a szexi cuccokat, szoknyákat, testemet kiemelő darabokat...stb.
Én felveszek szinte mindenfélét, persze azért nem viszem teljesen túlzásba, de szívesen felveszem a kihívóbb ruhadarabokat és pont azért, mert jól áll. Nem azért mert mutogatni akarom magamat, hanem mert jól áll és illik hozzám.
Férjnél vagyok mindemellett és férjemet zavarja ha felveszek egy combközépig érő szoknyát, mindenki azt akarja, hogy mivel én már férjes asszony vagyok térdig érő szoknyánál ne vegyek rövidebbet, meg ne legyen dekoltázsom...stb.stb.
Nem hallgatok senkire, mert nem fogom takargatni magamat, csak mert 28 éves férjes asszony vagyok!
Szerintem takargassák magukat azok, akiknek van mit takargatniuk (akiken van felesleg)!
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy sokan gondolkoztok így, és remélem, egyre többen fognak.
Azért merült fel bennem amúgy a kérdés, mert múltkor a bien-en írt egy hölgy egy cikket, amiből nagyjából az jött le, hogy nekem ennyi idősen már marad a zsákruha:D Valami olyasmit írt, hogy aki 30 felett miniszoknyát vesz, az úgy néz ki, mint egy szerencsétlen öreglány (!). Ez meglepett, mert én, ha egy szuper alakú negyvenest meglátok miniszoknyában, akkor az az első gondolatom, hogy ez igen, és én is szeretnék ennyi idősen így kinézni! És nagyon jólesik belegondolni abba, hogy még én is sokáig öltözhetek jól, ha szeretek és teszek is érte. Akinek nem tetszik, nézzen másfele.
Rám is büszke a férjem, és mikor meséltem a cikk olvasása után az aggályaimat, azt mondta, leszedi a fejem, ha nem veszek fel 30 után miniszoknyát:)
Annak meg én venném le a fejét, aki megszól azért, hogy férjezetten meg két gyerekkel nem minimum térdig érő szoknyát hordok, nem 1850-et írunk!
(egy kis off: arról miért nem esik szó sehol, hogy öregbácsi rikító sortban és izompólóban hogy néz ki?:D)
19:05-ös vagyok:
Azért irigylem azokat a 30 vagy 30-hoz közeli nőket akiknek a férje vagy anyósa, apósa vagy anyukája...szóval bármilyen családtagja nem piszkálja azért, mert fel mer venni egy miniszoknyát vagy térd felé érő szoknyát vagy toppot...
Engem mindig piszkálnak ezzel, bomba alakom van, 28 éves vagyok és állandóan beleszól mindenki mindenbe. :(((
Ha pl. felveszek egy toppot, amiben van dekoltázsom, a férjem egyből felhúzza a nyakamig, hogy még egy induri-pinduri se látszódjon a dekoltázsomból! Felháborító! Persze nem szoktam hagyni magamat és visszaigazítom, de nagyon bánt, hogy így bánnak velem. Lehet hátrány az, hogy 28 évesen így nézek ki, és ezért akarnak ennyire takargatni...de ugyan mindegy, mert engem akkor is megnéznek, ha nadrágba és pulóverbe vagyok, mert úgy is látszik hogy jó alakom van, hát ezért...
Hú ez tényleg rossz lehet...
Állj a sarkadra, ne hagyd magad! Már eleve az is felháborító, hogy beleszólnak, miben járjál. Ha akarsz, fürdőruhában mész el otthonról, az is a te dolgod és nem a családtagoké!
Nekem a férjem konkrétan borzasztóan büszke szokott lenni, mikor mások megnéznek az utcán. Azt mondja, hogy ez azért van, mert egy nagyon szép nőt vett el, és ez jólesik. Úgyis tudja, hogy nem hagynám el, meg nem lépek félre, akkor meg?...
Nálunk szerencsére nemcsak férjem, de anyósom sem csinál ebből problémát, ő is csak egy-két éve szokott le a miniruhákról (56 éves:))
Anyukám mondjuk nem volt soha miniruhás, régebben azért egyszer-egyszer kifejezte nemtetszését a dologgal kapcsolatban, de ez inkább tinikoromban volt, mikor féltett (de az így utólag érthető volt). Mióta felnőttem, nem rosszallja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!