Aki meghízott szemlátomást, miért akar ugyanúgy
öltözni, mint felesleg nélkül?
Figyelt kérdés
Sok ilyet látok. Ugyanazok a pólók, mint vékony "korában", feszülős, kiadja az összes hurkát, csípőnaci, amiből kibuggyan az úszógumi...nem mondom, hogy vegyen fel zsákot, de vannak nőies, csinos ruhák, amikben meg nem lehetne mondani, hogy hízott egy nő, mert ott takar, ahol kell és ott mutat, ahol kell.
2012. ápr. 17. 12:45
1/8 anonim válasza:
Én pl ugyanebben a cipőben járok, és most egy ideig az volt a gondom, hogy nem volt pénzem arra, hogy elmenjek nagybevásárolni, hogy lecseréljem minden ruhámat előnyösebbre. Csak szép fokozatosan tudom megvenni a mostani alakomhoz illő ruhákat.
2012. ápr. 17. 12:49
2/8 anonim válasza:
Nem mindenki tudja követni, magukon nem veszik olyan hamar észre az emberek a hízást, a másik dolog pedig, hogy nem mindenkinek van pénze új ruhákra, és sokaknál a hízás csak átmeneti állapot, és vissza is fogynak a régi ruháikba.
2012. ápr. 17. 12:55
3/8 anonim válasza:
A sörhasú férfiak miért hordanak olyan pólót amiből kilátszik, kitüremkedik a hordó hasuk? És a nyeszlett csirke gyerekek miért hordanak izom pólót? Miért csak a nőknek kellene eltakarni ha egy-két kiló feljött rájuk vagy nem teljesen tökéletesek az idomaik? Valaki szűk felsőben érzi jól magát akkor is ha nem nádszál karcsú, és?
2012. ápr. 17. 13:02
4/8 anonim válasza:
hm, egyrészt nincs mindenkinek jó ízlése, másrészt meg azt hiszik, a kicsi ruhában vékonyabbak.
A másik dolog meg a pénz ugye, lehet, próbálnak inkább fogyni, mint ruhatárat cserélni, de egyik sem megy gyorsan.
2012. ápr. 17. 13:24
5/8 anonim válasza:
én erre annyit tudok mondani h pl én elég sokára vettem észre h hoppácska, híztam. sosem voltam vékony, de kb 1 éve hízhattam méginkább, és mivel fokozatosan történt, egyszerűen nem vettem észre. persze azért már feltűnt, és most azon vagyok hogy ismét inkább csak dundi legyek, mint kövér. ja meg, azért nem olcsó dolog ruhatárat cserélni :)
2012. ápr. 17. 14:47
6/8 anonim válasza:
Dacból. Csakazértis felveszem, b*asszameg alapon.
2012. ápr. 17. 16:54
7/8 A kérdező kommentje:
na ezutóbbit nem értem :)
az más, ha nincs pénz ruhákra, de az se világos pl hogy nem veszi észre? :)
2012. ápr. 17. 16:59
8/8 anonim válasza:
mész az utcán. látsz egy ilyen nőt. most mégis honnan a búbánatból gondolod, hogy nem veszi észre, nem zavarja a dolog? a többségnek manapság nincs sok pénze ruhákra, főleg nem hirtelen egy komplett ruhatárcserére.
meg mivel sok ilyet látni, miért ne alapon is felveszik gondolom.
vagy nincs önkritikája. vagy tükre.
magyaroknál jó szokás a címkemánia. ugyan senki nem látja, milyen méret van beleírva, de a lelkének jobb, ha két mérettel kissebbet vesz, mint 16 évesen. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!