Lányok, miért erőltetitek ezeket a szörnyű magassarkú cipőket?
Láttam én már sok félét lányokon és nőkön, és meg kell mondanom, soha nem tetszett a látvány. Szerintem ezerszer nőiesebb egy normális egyenes talpú cipő, lehet akár sport, vagy tornacipő, vagy akármilyen utcai cipő. Ráadásul még normálisan menni sem tudtok benne, ki nem állhatom, mikor azért késünk le valamit egy lány ismerősömmel/barátommal, mert képtelen normális tempóban haladni a magassarkújában. Meg nekem olyan természetellenes az egész... nem egészséges tartást vesz fel benne a láb, a normális vízszintes helyett. Az ízületek sem hiszem, hogy örülnek neki. Egyedül hivatalos alkalmakon tudom elképzelni, ott úgymond kötelező. Röviden összefoglalva: engem nagyon taszít. Mi benne a szép, és a nőies, vagy kényelmes, ami miatt annyian hordják?
16F
Bőven elég lenne a max 4 cm-es sarok is egy nőnek. A tornacipő nem nőies, de egy max 4 cm sarokkal rendelkező cipő már igen és simán hordható bármihez.
Csak a nők ízléstelenek, nem értem mi tetszik nekik ezekben a hülye cipőkben. Ráadásul persze kiemelkedik a fenék, mert összegörnyednek ebben a cipőben. Tartásuk nulla (a legtöbb embernek amúgy is nulla a tartása).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!