Milyen ruhaba menjek konditerembe?
Ilyenbe is mehetek? Ez pl top,de lattam mar olyat is,ahol sportmelltarto volt szimplan a csajon.
Vagy rovid sport gatya+cipzaros kapucnis felso? Segitseteeek
15/L
Ez tökéletes :)
amiben még szoktam látni a csajokat: térdig érő cicanaci, ennél hosszabb top. :)
de van aki melegítőgatyában van (h nem hal meg?)
ez jó mert nem lesz meleged benne, de azért nem biztos h nem fog megnézni senki :) najó ha15 éves lányka vagy és csak kokszos gyúrós brutálállatok lesznek ők nem, de ha pár tizenéves is betéved akkor lehet
Meg sosem voltam,azert kerdezem :D fel edzek itthon,es most arra a dontesre jutottam,hogy bekene oda nezni.
Amugy engem meg telikabatba is minden pasi megnez,de mindegy haha
Akkor sportmelltarto+rovidgatya joooo?:)
"Amugy engem meg telikabatba is minden pasi megnez"
Látom, az önbizalmad rendben van kislány:D lol
Igen jó lesz az. Elhiheted, hogy senki nem fog téged nézni. A konditerembe nem lányokat nézni járnak az emberek(főleg nem tiniket). Esetleg, ha betéved 1-2 szerencsétlen, aki még életében nem látott lányt, akkor ők megbámulnak majd:D
Hogy?! Nem is lehet latni a neved. De ha igy allsz hozza.. nekem vegulis teljesen mindegy hogy te ismeretlen valaki mit gondolsz :) a f*szom sem tudja hogy kivagy,de te mar egybol belekotsz egy mondatomba. Bar ez gyik.-en mar megszokott szoval..annyi a lenyeg hogy a korulottem eloknek kicsit mas a velemenyuk..igazat neked is adok egy picit,mert hat honnan is tudnad h h nezek ki vagy ilyesmi..de mindegy,hagyjuk visszaterhetnenk a kerdeshez?:)
A Sportmelltarto meg az a top az egy es ugyanaz?
Én mondjuk megnézem a csajokat a konditerembe. ha akarnám se tudnám nem megnézni :D ahogy ott főlem fél méterre nyújtanak, pucsítanak a cicagatyájukban meg ilyesmi. egy csomó meg ismerkedni próbál velem (pedig nem is vagyok olyan kigyúrt fazon! mégis)
A kérdésre visszatérve: a sportmelltartó meg a top sztem nem ua., bár nemtom mer fiú vagyok... gondolom a sportmelltartó erősebben tartja, és ezért egészsegesebb. meg drágább. de javítsatok ki ha tévedek. mindenesetre ugyanúgy néz ki a kettő
A válaszok alatt ott van, hogy privát üzenet... Ha annyira bizonyítani akarod, akkor eltudod küldeni.
Elhiheted, hogy így látatlanba is tudom, hogy igazam van. Nem azt vitatom, hogy szép vagy, avagy sem. Szimplán csak arra a mondatodra reagáltam, hogy téged még nagykabátban is megbámulnak. Ráadásul ezt egy kicsit öntelten írtad. Én is jóképűnek tartom magam, de nem írok ilyeneket, hogy minden csaj megbámul.
A kérdésedre pedig, nem ugyanaz a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!