Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy a pasiknál...

Miért van az, hogy a pasiknál egyre b*zisabb ruhák jönnek divatba, a csajoknál pasisabbak?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért akarják felcserélni a szerepeket. A nő maradjon NŐ, a férfi pedig FÉRFI.

Minek ez az unisex vonal???

2009. júl. 1. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom miért van, de sokszor én is elcsodálkozok egy-egy ruhadarabon. Pl nekem az sem jön be, ha egy pasi rózsaszín vagy lila inget, pólót hord.
2009. júl. 1. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom miért zavar az téged hogy mások hogyan öltözködnek. Ha neked nem tetszik akkor te csak öltözz rendesen, és ne nézz rájuk. Mindenkinek magánügye miben érzi jól magát. Én szeretem a "b*zis" (ahogy te mondod) ruhákat a pasikon. És én pedig szeretek férfi ingben járni, pedig lány vagyok. Nekem ez tetszik, másoknak meg más. Miért nem lehet ezt elfogadni?
2009. júl. 1. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Bár a nőknél nem tudom milyen pasisabb divatra gondolsz, de a fiúknál tényleg gáz, hogy milyen ruhák vannak már.:/ És ezeket fel is húzzák páran.:S De ez van... mást már nem tudnak kitalálni a tervezők.
2009. júl. 1. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
a párom most kapott egy erős rózsaszín pólót....nekem nem tetszik!!!de nem mondtam neki mert biztos ideges lenne meg lenne sértve mert körülötte mindenkinek tetszik.:P
2009. júl. 1. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!