Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A csajoknal nyalas a rozsaszin...

A csajoknal nyalas a rozsaszin szin?

Figyelt kérdés
pl nekem a kedvenc szinem es en nem erzem nyalasnak.. de sokan ugy reagalnak h fujj rozsasizn igy megugy cicababas meg ilyenek... egy darabig a szekreny melyebe raktam rozsaszin cuccaimat ezeket a negativ valasozkert.. de mostmar nem erdekel ez a stilusom es szeretek en lenni.. szal nyaron is a cuccaim legtobb resze rozsaszin lesz :x .. Nah de varom a valaszokat hogy ti mit gyondoltok errol.. elonyben a sraock:P
2009. jan. 31. 17:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Én nő vagyok. ha ésszel kombinálod, nem gáz. de teljes egészben rózsaszínbe öltözni ízléstelen, akkor ne csodálkozz, hogy kinevetnek a fiúk. én is szeretem ezt a színt, de csak a diszkrét, halványabb árnyalatait.
2009. jan. 31. 18:01
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

a rózsaszín cicababás, én nem bírom, ha egy csaj tetőtől talpig rózyaszínben van...

F/19

2009. jan. 31. 18:08
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Egy-két ruhadarab még elmegy, az se bugyirózsaszín legyen lehetőleg, de ha túl sok rózsaszín van rajtad, az senkinek nem jön be... F/17
2009. jan. 31. 18:15
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Egy rózsaszín felső farmerral, és egy-két igényesebb nem rózsaszín kiegészítővel nagyon szépen tud állni.

Szép szín, nem ettől leszel cicababa, hanem a viselkedésedtől.

2009. jan. 31. 19:03
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

nekem egy rózsaszín felsőm van.azt sem hordom túúl sokszor:P

de viszont jó a mintája,mert nem az a nőies,hanem koronva van kirakva strasszokkal és egy farmellel.á sztem nagyon jó.

de ha túl sok a rózsaszín az télleg nem szép:)

2009. jan. 31. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Nekem sok rózsaszín felsőm van. De ha rózsaszín felsőt húzok fel, akkor nem húznék hozzá rózsaszín nadrágot. Szal max egy vmi van, ami rózsaszín rajtam... így szerintem nem cicababás.
2009. febr. 1. 00:48
 7/12 anonim válasza:
65%
en is szeretem a rozsaszint nagyon is:P.. es ez az egyik szinem ami nagyon jol all nekem:P... az hogy tetotol-talpig rozsaszinbe oltozol az tenleg olyan cicababas. de nem ertem en sem hogy mert... de pl. ha felveszel egy rozsaszin felsot es farmert meg egy rozsaszin topankat szerintem nagyon jol fog kinezni:P... remelem hogy segitettem... es mindig valald magad akarki akarmit is mond... attol ok nem lesznek tobbek hogy teged lecicababaznak a rozsaszin miatt.... csak te leszel kevesebb ha ezt hagyod is es azert is nem mutatod hogy t ilyen vagy. valald magad csajszi :*:*:*
2009. febr. 1. 09:59
 8/12 A kérdező kommentje:
hat en se oltoztok azert tetotol talpig rozsaszinbe... de azert pl nagyon szeretem pl fekete feherrel vagy mas szinnel kombinalni.. amugy nem cicababaztak meg le.. csak kivancsi lettem volna velemenyekre.. es 1 srac se modnt ameg hogy tcicababas lennek.. amugy nyaron szoktam inkabb rozsaszint hasznalni.. de nem vittem meg sose tulzasba mert tele vaok midnen szinu cuccal piros sarga lila zold is melette szoval :P .. nah de azert koszi a valasozkat:)
2009. febr. 1. 10:28
 9/12 A kérdező kommentje:
es bocsi hogy elirtam a kerdest negativ valaszt nem en kaptam :)
2009. febr. 1. 10:29
 10/12 anonim ***** válasza:

szép szín,de én se szeretem.

végig nevetnének a fiúk xD

2009. febr. 11. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!