A csajoknal nyalas a rozsaszin szin?
Figyelt kérdés
pl nekem a kedvenc szinem es en nem erzem nyalasnak.. de sokan ugy reagalnak h fujj rozsasizn igy megugy cicababas meg ilyenek... egy darabig a szekreny melyebe raktam rozsaszin cuccaimat ezeket a negativ valasozkert.. de mostmar nem erdekel ez a stilusom es szeretek en lenni.. szal nyaron is a cuccaim legtobb resze rozsaszin lesz :x .. Nah de varom a valaszokat hogy ti mit gyondoltok errol.. elonyben a sraock:P2009. jan. 31. 17:31
11/12 anonim válasza:
ez nemigaz. énis imádom a rózsaszínt, pont ma vettem egy pink pólót. és fehérrel pedig szerintem csodálatooos *.*
12/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a rozsaszint...imádom...na nekem nagyon sok cuccom van rozsaszin és még egy fiu se nevettet ki h minden nap más rozsaszin ruhákba járok...de izlés és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!