A terepmintás nadrág csajoknál már gáz?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 19:21
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem. Valakinek jól áll.
2/13 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Nem az egyáltalán...
3/13 anonim válasza:
Szerintem se én is szerettem volna régebben, de most valahogy nem tudnám felvenni csak másokon tetszik :)
4/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Csak azért nem árt, ha beleillik a stílusodba szerintem... Nekem is van. :D
5/13 A kérdező kommentje:
És milyen benyomást kelt, ha egy nőcis csajon látnátok meg egy terepmintás gatyát?
2009. máj. 20. 20:35
6/13 anonim válasza:
20:29es vagyok...
Ha amúgy állandóan nagyon csajosan öltözködsz, akkor szerintem a többiek kicsit ledöbbennek majd rajta, hogy mi történt veled, hogy felvettél egy olyan nadrágot...
Am én rocker vagyok, szóval belőlem kinézik, meg am is elég extrém cuccokat hordok, úgyhogy... :D
Végülis kipróbálhatod, hogy mit szólnak hozzá... aztán ha nem nagyon ön be senkinek, elfelejted szegényt. :)
Jah, és terepgatyában is lehet találni csajosabb fazont...
7/13 anonim válasza:
stílus kell hozzá, amugy nekem nem nagyon tetszik.. de lehet hogyha látnám rajtad, más lenne a véleményem :)
8/13 anonim válasza:
nem gáz, nagyonis jól tud kinézni, mégha lazább fazonu is, vagy gumirozott végü halásznaci :) de passzosba is szép látvány, imádom a terep mintájú ruhákat, meg a keki szinüeket :)
9/13 anonim válasza:
szerintem undorító egy nőn terepmintás naci.
még azok a színezett változatok is, pl. rózsaszín,kék meg stb.
10/13 anonim válasza:
férfin, nőn egyaránt gáz, ha csak nem a munkaruhájához tartozik...
régebben amikor ez nagy divat volt, akkor is úgy voltam vele, hogy ezt NE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!