Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A terepmintás nadrág csajoknál...

A terepmintás nadrág csajoknál már gáz?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 19:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem a stílusomhoz tartozik a terepminta..

van terepmintás hosszúgatyám, háromnegyedes gatyám, tepermintás trikóm, sőt még rövidgatyám is :D wow

2009. máj. 21. 17:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz.

Én általában pasisabban öltözködök, de megtartom a nőiességem... Szeretem az óriási pulcsikat éss a bő nadrágokat, de ugyan úgy hordok mély dekoltázsú felsőt és répagatyát is..:D Volt egy egyenes szabású trapéz nacim.. (olyasmi mint a rapper naci.) levágtam és felvarrtam az alját, most a térdemig ér. És nagyon pöpecül néz ki.Egy csomóan meg is dícsérték. Lehet már hozzá szoktak, a stílusomhoz, de egyáltalán nem gáz sztem... (1. láttak rajtam terepmintát)

2009. máj. 22. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinél,kivéve a hívatásos katonákat.Ez egy cél öltözék,arra hogy beleolvadjanak a környezetbe.Divatnak szerintem nem néz ki jól.Olyan csícsás,meg ócsó jellege van.Vanank viszont baromi jó katonasági stílusú nadrágok,de azokból csak az egyszínű fekete vagy egyszín olívazőld tetszik.aZ jól néz ki még nőknek is,csak ne legyen olyan oriási bunkónagy oldalzsebe,csak valami laposabb oldalzsebe,az jól néz ki.
2010. szept. 16. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!