Milyen ruhak lesznek csajoknal divatba 2009 nyaran? Es milyen szinek?
Figyelt kérdés
Szineket ertem ruhakra de sminkre is :)2009. febr. 5. 09:48
1/7 anonim válasza:
Egyet tudok, hogy az idei divatszin a sarga lesz.
2/7 anonim válasza:
Nyaron a nagyon elenk szinek lesznek a divatosak, pink,lila ,turkiz, piros, narancssarga, kiwizold, sarga.
Divatosak lesznek nagyon a neon szinek!
Tavasszal pedig a pasztel szinek ( malyva, kek, szurke, vilagosbarna, krem).
Sminkbe, erolteljes szemek, lehet szines,fustos, pasztel (nude) ruzzsal, vagy tussak kihuzott szemek piros, narancs, pink (matt) ruzzsal.
3/7 anonim válasza:
A 2.-dik vagyok, ezen az oldalon megnezheted mindig,h mi az aktualis trend,es meg is megrendelheted : www.asos.com
4/7 anonim válasza:
Sose értettem mért kell mindig az éppen aktuális divat szerint öltözködni és sminkelni. Mért nem azt viseled amiben jól érzed magad és ami tetszik? Legyen már egyéniséged!
5/7 A kérdező kommentje:
amugy meg kivancsisagbol kerdeztem... es nyugii nem hordok vagy nem sminkelem ugy magam ami nem tetszik !!! igenis van egyenisegem ... szoval nyugii :) ... nem szoktam tulsagosan divat utan menni ami tetszik es amiobe jol erzem magam azt hordom es annyi :) de azert koszi a valasozkat ez megint jo ev lesz mert imadom a pinket lilat sargat zoldet:P udv
2009. febr. 5. 14:31
7/7 A kérdező kommentje:
utanna olvastam az lesz... hanem az lesz a divat hogy kombinald a szineekt a babarozsaszint sotetebb cikalmenes rozsaszinnel v esetleg zolddel.. a sargat zolddel.. :) meg tavasszal fekete feher szurke es az ilyen matt szinek lesznek divatba:)
2009. febr. 7. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!