Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhak lesznek csajoknal...

Milyen ruhak lesznek csajoknal divatba 2009 nyaran? Es milyen szinek?

Figyelt kérdés
Szineket ertem ruhakra de sminkre is :)
2009. febr. 5. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Egyet tudok, hogy az idei divatszin a sarga lesz.
2009. febr. 5. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyaron a nagyon elenk szinek lesznek a divatosak, pink,lila ,turkiz, piros, narancssarga, kiwizold, sarga.

Divatosak lesznek nagyon a neon szinek!

Tavasszal pedig a pasztel szinek ( malyva, kek, szurke, vilagosbarna, krem).

Sminkbe, erolteljes szemek, lehet szines,fustos, pasztel (nude) ruzzsal, vagy tussak kihuzott szemek piros, narancs, pink (matt) ruzzsal.

2009. febr. 5. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A 2.-dik vagyok, ezen az oldalon megnezheted mindig,h mi az aktualis trend,es meg is megrendelheted : www.asos.com
2009. febr. 5. 11:05
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Sose értettem mért kell mindig az éppen aktuális divat szerint öltözködni és sminkelni. Mért nem azt viseled amiben jól érzed magad és ami tetszik? Legyen már egyéniséged!
2009. febr. 5. 14:13
 5/7 A kérdező kommentje:
amugy meg kivancsisagbol kerdeztem... es nyugii nem hordok vagy nem sminkelem ugy magam ami nem tetszik !!! igenis van egyenisegem ... szoval nyugii :) ... nem szoktam tulsagosan divat utan menni ami tetszik es amiobe jol erzem magam azt hordom es annyi :) de azert koszi a valasozkat ez megint jo ev lesz mert imadom a pinket lilat sargat zoldet:P udv
2009. febr. 5. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
a lila már nem lesz divat?
2009. febr. 6. 18:24
 7/7 A kérdező kommentje:
utanna olvastam az lesz... hanem az lesz a divat hogy kombinald a szineekt a babarozsaszint sotetebb cikalmenes rozsaszinnel v esetleg zolddel.. a sargat zolddel.. :) meg tavasszal fekete feher szurke es az ilyen matt szinek lesznek divatba:)
2009. febr. 7. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!