Segitenétek légyszives segíteni fültágítós témával kapcsolatosan? Nagyon fontos enne!
15/f
már kétéve szerettem vola fültágítót,csak nem tudom hogy kezdjem.
aki tud és akinek van rá ideje,az kérlek válaszoljon nagyon fontos.
szüleim beleeggyeztek.és kérlek ne fikázzzatok mert tudom mi sok embernek a véleménye a fültágeszről :)
már nagyon sokszor átgondoltam,tudom mivel jár ez.
nem azért szeretném,mert ez menő meg ilyesmi,nekem két éve keltette fel a figyelmemet de nagyon és még most se tudok ellenálni az ötletnek.amúgy 8 mm-eset szeretnék.
tanács kéne hogy hogyan kezdjem el,mit ne tegyek bele,mivel járhat,ja és ha lehet,mondjatok mindent amit tudtok a fültágításról, :)
a válaszokat előre is köszönöm :)
ezen az oldalon le van írva minden.
nekem egy 11mm egy n8mm és a 11 fölött van egy 4mm-es tágítóm. nem egy könnyű feladat, úgy 10mm ig igencsak fájdalmas. én kisebb nagyobb piercingekkel, majd később csigákkal tágítottam. testápolóval kenegesd majd, egyrészt, hogy csússzon, másrészt, hogy hidratálja füledet és így a gyógyulás folyamatát kicsit könnyíted.
amit ne tegyél bele: fogpiszkáló, mert fából van és az beletokosodhat a lyukba.
fokozatosan csináld: 2hét alatt 1mm. van aki többet tágít ennyi idő alatt én ezt ajánlanám.
a nyolc mm elérheted úgy pár hónap alatt, persze ha csigákkal csinálod akkor azzal lényegesen gyorsabban, akár 1 hónap alatt is.
Az utolsó kérdésedre válasz: vonalzó? :D
Én mondjuk milliméterpapírral szoktam lemérni a dolgok méreteit, azzal a legjobb.
2 mm nem oszt nem szoroz, nekem 26-osról ment össze annyira, hogy alig ment bele a 14 mm-s.
Én scooby doo-val kezdtem, az 2 mm-s. A kezdeti időkben nehéz olyan dolgokat találni, amik pont passzolnak, úgyhogy ha bírja a füled, celluxszal is bevonhatod a dolgokat, így mindig egy kicsit lesz csak nagyobb. Mindig várd meg, míg egy kicsit tud nyúlni a füled, és már nem feszül, csak utána tágítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!