Segítség Iphone 4-gyel kapcsolatosan? Fontos!
Hát ha még életedben nem fogtál a kezedben iPhone-t akkor szerintem simán átvernének..
Így elmondásra nehéz segíteni... kemény a külseje, nem vacak müanyag, alma van a hátulján és az alján meg írja, hogy hány GB-os és hogy hol készült, stb..
De ha neten van feltéve valahova, akkor könnyebb lenne segíteni.. vagy ha mutatnál képet róla..
Én egyszer tapiztam klón szifont annyi volt a különbség hogy az eredetin a kamera körül van egy fém "gyűrű" azon nem volt... egyébként minden nyomorult felirat meg minden stimmelt. És persze a szoftver volt "kicsit" lassú rajta egyébként kívülről az is megegyezett. (talán a felbontás se stimmelt) Egyébként mi is úgy nézegettük hogy bal kéz iphone jobb kéz klón és találd meg a 3 különbséget :)
Szinte minden stimmelt szóval ha nem értesz hozzá akkor tény hogy simán át verhetnek.
kívülről nehéz segíteni, ha nem fogtál még szifont. de nézd meg a szoftverét, info a settingsben és kiderül. vagy menj be appstoreba, ha clone, akkor abban nincs :)
illetve oldalt van a microsim slot, van olyan klón, ahol csak dísznek van ott, nem is slot.
Köszi a segítséget a hirdetés az itt van pár képpel:
Hát eredetinek néz ki.. Viszont a helyedben kérnék egy képet a készülék képernyöjéröl mikor be van kapcsolva... Az alkalmazások láttán egyértelmü lenne, hogy eredeti-e.
Egyébként ha jól látom újként hirdeti az eladó.. Pedig ha megnézed elég szépen látszik rajta, hogy koszos és van egy repedés is az elején... Én tuti nem adnék ennyi pénzt érte ilyen állapotban... Ennyiért kapsz újat is.
Hát azért én nem lennék olyan biztos benne, hogy csak a fólia repedt... Az is lehet, hogy maga a telefon van ott megrepedve... De persze ez csak egy eshetöség.. Én a helyedben mindent megfigyelnék jól...
Ez a baj az ilyen nem hivatos vásárlásokkal, hogy könnyen átlehet verni.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!