Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Recepciós munkával kapcsolatos...

Recepciós munkával kapcsolatosan lennék kíváncsi, mik azok a fontos alapok amiket angolul tudni kell?

Figyelt kérdés

Sikerült munkahelyet találnom, recepciós leszek egy hotelben. Nagyon sokáig tanultam angolul, de már több mint 2 éve nem használtam. Tudna valaki segíteni, aki esetleg recepciós, hogy miket nézzek át? Egy pár jó tanács is rám férne!

Köszönöm!!

2010. nov. 23. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hospitality English kell neked..

pl:

reception(ist)

dining room

continental breakfast

buffet lunch

double room

suite

en-suite bathroom

king size bed

anniversary special

check-in date

arrival

departure

booking

accomodation

flight

transfer

assistance

tip

invoice

complain(t)

ratings

3-star-hotel

Ilyesmiket érdemes tudnod, az alap társalgási kifejezéseken felül.. Mielőtt kimész, frissítsd fel a tudásodat, hallgass sok angolt, nézzél meg egy-két filmet angolul, olvass stb... Egy kicsit rázódj bele, de nem lesz gond.

2010. nov. 23. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Na mit találtam neked a hotel english keresőszavak beírásával?

[link]

2010. nov. 23. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Meg még ezt is, és mellette további videók is vannak.

http://www.youtube.com/watch?v=wyqfYJX23lg

2010. nov. 23. 20:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi!!
2010. nov. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!