Mit olvassak? (angolul)
Figyelt kérdés
Szeretnem kerdezni,hogy mit olvassak angolul.Konnyebb konyvcimeket varok:].
Elore kosz.8adikos lany:]
2011. okt. 30. 17:25
1/7 anonim válasza:
Kezdd a gyerekirodalommal. Én felnőtt vagyok, de amikor megpróbáltam olvasni a felnőtt könyveket, nem értettem őket. El kezdtem gyerekirodalmat olvasni (Narnia krónikái és hasonlók) és azok jól mentek. Könnyebb szövegek, érthetőbb leírások. Ma már felnőtt könyveket is olvasok.
2/7 anonim válasza:
Lehet kapni átdolgozott műveket, különböző szintekhez igazítva mind szókincsben, mind nyelvtanban.
Egyébként meg azt, ami érdekel. Mi érdekel? Versek, dráma, regény, novella, melyik korszak?
3/7 A kérdező kommentje:
Barmi lehet.D kernek cimeket is:]
2011. nov. 2. 20:21
4/7 anonim válasza:
Én Harry Potterrel kezdtem 8.ban :) ha rendesen tanítják a nyelvet,akkor érteni fogod :)
17/L
5/7 anonim válasza:
Pretty Little Liars könyvek (8 rész) nagyon jóóó
6/7 anonim válasza:
Harry Potter 1-3, esetleg 4 (5-től felfelé azért már sokkal magasabb szintű nyelvileg), vagy Jacqueline Wilsontól bármit (Nem tudom a szintedet, de ami lehetne: The Suitcase Kid, Double Act, Best Friends, Tracy Baker (és még nagyon sok van, google-d le), vagy ha egyszerűbb kell: Mum minder vagy a Sleep Over, bonyultabbnak a Girls in Tears és a teljes Girls in sorozat (még van 3 másik amire nem emlékszem). Nagyon jó könyvek!
7/7 Gloria92 válasza:
olyat válassz amit már olvastál magyarul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!