Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A cickafarkfű teával kapcsolat...

A cickafarkfű teával kapcsolatosan!? FONTOS

Figyelt kérdés

Tudom sok ilyne kérdés született én nézegettem is de azért szeretném feltenni a saját kérdéseimet.

MOSt akkor mensi alatt nem lehet inni mert vérbőséget okoz?

Hüvelyi folyásra is jó rendbeteszi az alhas tájékát?

A terhességet csak akkor segíti ha vki nem védekezik és még így se jön össze neki a baba??(jaj tudom hülye kérdés.)

FIlteres kiszerelésben is hat?

reggel este egy csészével??

Ízesíteni nem lehet akkor? éhgyomorra vagy tök mindegy mikor?

MIkor fejti ki hatását? egy doboz elfogyasztása után műr érezhető hogy használ? meddig kell inni?ciklust helyreteszi?

vki azt írta hogy összekavarta belül a dolgokat vkinek nagyon bevált....

nekem főleg nőgyóógyászati panaszra kellene ,folyásra.

2010. febr. 10. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne nagyon törd a fejed a gyógyteákon, ha van is hatásuk, az minimális. Gyakran jelentéktelen. Sokkal hatékonyabb megoldásokat mond egy orvos.
2010. febr. 10. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:

én iszok cicka teát, de nem nőgyógyászati panaszokra, hanem emésztésre, mert az enyémre azvan ráírva h emésztés javító...:D meg gyomor és bélhurut esetén.....na ennyit ezekről a gyógyteákról:D

amúgy nekem nem okoz semmilyen vérbőséget , meg úgy egyébként semmilyen nőgyógyűszati hatást nem vettem észre, emésztésjavításra télleg jó, de elég minimális.

2010. febr. 10. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne higgy az elsőnek!

Egy gyógytea rendszeres szedése igenis rengeteget hat, és sokkal jobb, mint a gyógyszerek, arról már nem is beszélve, hogy nem kell minden problémával orvoshoz futkosni, mint a 60 éves nénik.

2010. febr. 10. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:

19:14

Ne higyj senkinek! :D

Ne féljetek az orvosoktól, a gyógyászatról annyit tanulnak 1 hónap alatt az egyetemen, mint az átlagember egész életében sem. Saját magatoknak tesztek szívességet ezzel, nem nekem...

2010. febr. 10. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is egyet értek a másodikkal ne rohangálj orvoshoz, nagyon jó rá a cickafark tea, és az első meg nem csak hogy le van pontozva, hanem le is van lépteteve!
2010. febr. 10. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Gratulálok. Így tovább. Gyógyítás a hit, az ezotéria erejével. Esetleg még vegyétek igénybe a budapest tévé távgyógyító szolgáltatását is.

Őszintén, melyik szakorvos írta fel neked a cickafark teát?

2010. febr. 10. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:

no lássuk. orvoslásra ezek a gyógyteák tényleg nem alkalmasak, max nagyon enyhe panaszok enyhítésére. arra igen. esetleg közérzet javításra. ha vmi komolyabb bajod van, azért nemárt orvoshoz menni.

viszont, az ilyen emberektől meg kiráz a hideg, akiknek meg mittomén, 1 szállal több hajuk hullott ki ma, és máris sápadtan ülnek az orvosi rendelőben.

ne futkossatok minden fassággal orvoshoz, miattatok nemlehet bekerülni normálisan a rendelésekre és miattatok agybajosak az orvosok is:D

viszont ha komoly bajod van akkor menj orvoshiz és ne ezoteriázz.

2010. febr. 10. 19:34
 8/9 A kérdező kommentje:

VOLTAM ORVOSNÁL NEM IGAZ KI KELLETT VOLNA EZT IS ÍRNOM.

nem használ:(kúp canesten kombi,pedig kenetet is vett.

MOst szedek grapefruitot ha mélyebbről jönne a probléma,de azt se hiszem hoyg candidás lennék.szerintem egy iylen gyógytea nem hiszem hogy ártana.elvileg rendbeteszi lent a dolgokat.nem viszketek meg iylenek csak fehér folyásom van,:((annyira szomorú vagyok.ÉS láttam hogy írták a cickát erre sokaknak használt.de köszi hogy nem nagyon válaszoltatok a kérdéseimre:( :D nem akarok egy veszekedős topicot már megörültem hogy 7 választ kaptam de amikor elolvastam,nem sok hasznát vettem.:S

2010. febr. 10. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyénfüggő, hogy valakinek hatásos-e ez a tea. Tényleg sokan írták, hogy nekik bevált. Mivel az ilyen gyógyteáknak szerintem semmilyen mellékhatása sincs, nyugodtan ki lehet próbálni. Azt is hadd döntse el mindenki, hogy inkább gyógyteát iszik vagy orvoshoz megy. Tényleg nem kell minden apró problémáért az orvoshoz szaladni. Édesapám is nőgyógyász, is tényleg nagyon tudja idegesíteni, ha minden percben felhívja egy beteg a legapróbb gond miatt is.
2011. júl. 4. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!