Tornadressz mint fürdőruha?
Szerintem teljesen rendben van a tornadressz, már csak azért is mert ugyan az az anyaguk. (spandex, lycra)
Nyugodtan viseljed, régebben úgy 15-20 éve a nagyon lány a kék piros vagy fekete dresszében fürdött, de szinte minden évben látok 5-10 lányt ilyenekben nagyvárosban is! UV áteresztő képessége hát...valamennyit biztos átenged, de nem többet mint mondjuk 1 sima póló...szóval szerintem.
Én azt mondom nyugodtan próbáld ki/használd. Senki nem fog érte megszólni. Nagy lány vagy :)
A "villantás" meg baromság, mivel azonos a fürdőruhával, következtetés : akkor a fürdőruhában bikiniben is villantanál...valami extrém szégyenlős lány terjesztheti ezt a badarságot.
"mert egyik barátnőm nem bírja a tavi vizet" látod ennyi...egyébként hagyjátok a vízparton :D
De az ausztrálok viselnek teljes kezes lábas fürdőruhát(nagyon magas az UV sugárzás miatt.. na meg az egész napos szörfözés a csillámló vizen sem túl egészséges)
24/L
Jó a tornadressz fürdőruhának de annak sajnos elég vékony az anyaga. Én tavaly fogadásból egyszer hosszú ujjú tornadresszbe mentem strandolni egy napra kicsit furcsa volt és közelről szinte látszódott mindenem mert vékony az anyaga pedig ilyen sötét lila volt rajtam.
Egyik barátnőmnek is vannak hasonló gondjai mint neked és ő most egy ilyet terez venni.
Nem tudom milyen ez én is most látom ezt először, szerintem ez neked is jó lesz majd és vastagabbnak tűnik mint egy sima tornadressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!