Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tornadressz mint fürdőruha?

Tornadressz mint fürdőruha?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kicsit furcsa egy kérdés ez, én sem rajongok a tornadresszekért de sajnos ez a megoldás az ami jó lenne nekem. A helyzet az hogy a bőröm eléggé kényes, elég fehér is és a legnagyobb baj az hogy tavaly nagyon csúnyán leégtem a napon a hátamnak és a vállamnak annyi. A vállam elég csúnyán megégett rendesen fel is hólyagosodott. A dokim mondta hogy innentől kezdve felejtsem el a napozást, mert annyira kinyírta a bőrt a vállamon több anyajegy keletkezett. Szerencsére nagy baj még nincs de még 1-2 leégés és aztán már ott lehet a baj. A dokinő mondta hogy strandoláson felejtsem el a normál bikiniket meg fürdőruhákat amibe kint van a vállam. Mivel tudtommal ujjas fürdőruhát nem kapni ezért ott a tornadressz a rövid meg a hosszú ujjú. Nekem van itthon 2 dresszem még szertornáztam régen és megmaradt és rám is jön. Lassan itt a strand szezon de nem akarok leégni naptejek nem nagyon használnak sajnos meg hiába ha egyszer a vízben lejön még az is aminek nem kéne. Pólót nem nagyon szeretnék magamra dobni mert alapból utálom ha vizes a pólóm. Maradt a tornadressz szerintetek ez mennyire lenne ciki strandon?:S Sajnos nem tudok más lehetőséget így. 17/L

2012. máj. 31. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van a tornadressz, már csak azért is mert ugyan az az anyaguk. (spandex, lycra)

Nyugodtan viseljed, régebben úgy 15-20 éve a nagyon lány a kék piros vagy fekete dresszében fürdött, de szinte minden évben látok 5-10 lányt ilyenekben nagyvárosban is! UV áteresztő képessége hát...valamennyit biztos átenged, de nem többet mint mondjuk 1 sima póló...szóval szerintem.

Én azt mondom nyugodtan próbáld ki/használd. Senki nem fog érte megszólni. Nagy lány vagy :)

A "villantás" meg baromság, mivel azonos a fürdőruhával, következtetés : akkor a fürdőruhában bikiniben is villantanál...valami extrém szégyenlős lány terjesztheti ezt a badarságot.

"mert egyik barátnőm nem bírja a tavi vizet" látod ennyi...egyébként hagyjátok a vízparton :D

De az ausztrálok viselnek teljes kezes lábas fürdőruhát(nagyon magas az UV sugárzás miatt.. na meg az egész napos szörfözés a csillámló vizen sem túl egészséges)

24/L

2012. jún. 1. 18:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Jó a tornadressz fürdőruhának de annak sajnos elég vékony az anyaga. Én tavaly fogadásból egyszer hosszú ujjú tornadresszbe mentem strandolni egy napra kicsit furcsa volt és közelről szinte látszódott mindenem mert vékony az anyaga pedig ilyen sötét lila volt rajtam.

Egyik barátnőmnek is vannak hasonló gondjai mint neked és ő most egy ilyet terez venni.

[link]

Nem tudom milyen ez én is most látom ezt először, szerintem ez neked is jó lesz majd és vastagabbnak tűnik mint egy sima tornadressz.

2012. jún. 3. 22:14
 13/15 anonim válasza:
Azoknak a fiuknak ugyan olyan problémája van, amilyen a kérdezőé mit ajánlotok ?
2012. júl. 4. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Azoknak a fiúknak akiknek ugyan olyan problémáik vannak mint a kérdezőnek,azoknak is ajánlott a tornadressz,hosszú ujjú,nekem felhólyagosodik a a bőröm ha erős a nap sugárzása,az orvos 7000es kenőcsőt irt rá,vagy ne menjek strandra,de ha megyek akkor hosszú ujjú pólóban fürödjek,hát jól megszívja magát vízzel.Próbáltam azt a direkt fürdőpólót is,de a vízben mindig feljön a mellemig engem zavart,azután jött a javaslat hosszú ujjú tornadressz,először búzásnak tartottam de meggyőző volt néhány web-shop kínálata ami férfiaknak szól...igy felvettem persze száras nadrággal,semmi beszólás sosem volt még!!-de voltam nadrág nélkül is már és akkor sem!
2013. jan. 15. 10:02
 15/15 anonim ***** válasza:
A strandolás egy dolog, de az uszoda klóros vizét nem bírja... szóval oda inkább úszódressz.
2013. jan. 15. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!