Tornadressz mint fürdőruha?
és mi a neve ezeknek? vagy hol lehet kapni ilyet? engem is érdekel :)
az eredeti kérdéshez: mennyire Uv-szűrő a dressz szövete? több olyan ruha is van, amin keresztül meg lehet égni :( létezik napozós fürdőruha is, tehát ilyen sztreccses cuccon keresztül is átjuthat az uv
Szerintem attól függ, mekkora településen laksz (illetve hol mész strandra). Ha nagy városban mennél így nyílt strandra, szerintem ciki lenne (én kb. 70 ezres városban lakom, ott cikinek érzem, mégha nem is tesznek hangos megjegyzéseket ilyen esetben, csak a hátad mögött, mert természetesen előfordul - egyébként bunkó emberek mindenütt vannak, és tuti, hogy nagy városban előbb-utóbb kapnál beszólást). De kisebb településen, nem forgalmas tóparton már gond nélkül el tudom képzelni. Egyébként minden attól függ, Te hogyan dolgozod fel, mert bőröd és egészséged érdekében viseled a tornadresszt - ezt viszont mások nem tudják, kiírni meg nem írhatod magadra.
Ami személy szerint engem illet, én fiúként azt mondom, egy csinos fiatal lányon vagy nőn szuperül mutat a tornadressz, főleg az elasztikus, még inkább, ha vizes, így én nem tennék megjegyzéseket.
Az UV szűrő képességről nem tudok hivatalosat, az elasztikusat egy kicsit neccesnek érzem. A pamut vastagabb, kevésbé elképzelhető fürdőruhaként. Nem tudom, ami neked még otthon van, az a 2 db milyen anyagú, szerintem próbáld ki zuhany alatt vagy fürdőkádban, és vizesen tükörben megvizsgálva magad közelebb érhetsz a döntésedhez, hogy tovább lépsz a nyílt terepre, vagy lemondasz a folytatásról.
Kíváncsi vagyok a döntésedre.
Üdv.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Az első válaszoló te jót mondasz érdekelne az a ruha mi a neve esetleg?
Egyébként van vastag anyagú fekete hosszú ujjú dresszem olyan mint a fürdőruha anyaga egyébként már így teszteltem itthon igaz szárazon de álltam már ki benne a napra egy fél órát és nem égetett benne meg nem lett bajom. Van egy rövid ujjú kék dresszem is az már elég tropa sajnos lehet mát itthoni medencézésre lesz. Majd elválik, bár ha nem találok más lehetőséget maradok a dresszeknél. Valahol olvastam hogy dresszbe könnyű villantani főleg ha vizes fogok venni alá bikinit azért. meg lehet ha kifogok árnyékos helyet akkor nem is kapom magamra, majd meglátom. Egyébként az utolsó válaszoló kedvéért. Kis városban élek van tópart meg normális medencés strand. Tópartra barátnőimmel szoktunk lemenni de úgynézki nem fogunk már mert egyik barátnőm nem bírja a tavi vizet rejtély hogy miért. A medencés strandon még meglátom mi lesz.
Várok még választ egyébként
Szia,
Én vagyok a tegnapi válaszoló (kis város - nagy város).
Kommented ismeretében illetve a ma reggeli hozzászólás után (Hajdúszoboszló) azt mondom, hogy bőröd egészsége érdekében mindenképpen próbáld ki.
A ma reggeli hozzászólóval teljesen egyetértek, amit már tegnap is írtam: fiúk számára fiatal csinos lány tornadresszben kész izgató tud lenni. Magam is ebbe a csoportba tartozom fiúként.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!