Mennyire ciki, ha fiúként a biciklizéshez a rövidnadrág alá fehér pamutharisnyát veszek fel? (arra az egyszerű minta nélkülire gondoltam. Van bordás és sima felületű harisnyám is).
Izé, én #6-os válaszoló vagyok, és annyira nem érdekel ez a téma, viszont mindig a "Megválaszoltjaim" elejére ugrik, ezért elolvastam már a kis "kakaskodásotokat" és észrevettem egy érdekességet.
Azt vettem észre, hogy a Kérdező a 18:29-es és 18:49-es kommentjében E/3-ban beszél magáról, míg korábban E/1-ben. Majd amikor a 78%-os "kötekedő válaszoló" szóvá tette, hogy a kérdező nevével van valaki más (gondolom, akivel priviben vitázott) bejelentkezve.
Erre a kérdező ezt írja (19:49): "Én nem is ismerem azt a csávót,sose láttam,csak nem tetszett ahogy cseszegeted"
Márpedig a 78%-os eddig csak a kérdezőt cseszegette, egyszer "Veréb Harisnyás Szilárdnak" hívta, amire a kérdező ezt írta: "Kedves tőlled,hogy a nevemet is kiírtad,de sajnos kiábrándítalak,mert ez csak álca."
Vagyis, ha a "Régi Kérdező" = "Álca Szilárd", akkor ki a fene az "Új Kérdező" 19:49-kor elhatárolódik a "Régi Kérdezőtől"?
Totál bekavarodtam, valaki homályosítson már fel!!! Ha ez egy film lenne, akkor azt mondanám, hogy a Kérdező disszociatív személyiségzavarban szenved vagy pedig szórakozik a bejelentkezve hagyott GYK-s accountján...
az utolsó mondatomból, kihagytam egy szót, elnézést:
*...vagy pedig VALAKI szórakozik a bejelentkezve hagyott GYK-s accountján.
A helyes megfejtők között pedig popcornt sorsolok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!