Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire ciki, ha fiúként a...

Mennyire ciki, ha fiúként a biciklizéshez a rövidnadrág alá fehér pamutharisnyát veszek fel? (arra az egyszerű minta nélkülire gondoltam. Van bordás és sima felületű harisnyám is).

Figyelt kérdés
Megvan rá az okom,hogy még ilyenkor is felvegyem.Igaz,reggel még el is megy,ha hűvös van de kánikulában már semmiképp.Idáig feketét,szürkét,kéket vettem fel,de nagyon beszívják a meleget,a fehérre azt mondják nem annyira.A farmert ,melegítőnadrágot nem szeretem kerékpározáskor,mert túl vastagok,és hamar beleizzadok.A harisnya ezekkel szemben nem olyan vastag,praktikusabb is,helyettesíti a zoknit.De a fehér harisnya nem lessz feltünő?A barátnőm szerint nem az,mert mindenki azt visel amit akar.Egyáltalán látott már valaki srácot igy biciklizni?

2012. máj. 26. 08:29
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Ki az ördög vagy te?Te aki folyton zaklatod a kérdezőt,mert kiváncsi más véleményére?Régóta vagyok a gyakori kérdések olvasója,de ilyen szószátyár alak firkálmányait még nem pipáltam.SZent ég,hová jutott ez a világ,miért kellett ilyen mélyre süllyedned?Végiggondoltad egyáltalán,mit csináltál?Szerintem meg NEM!!!Tudod én is egy harisnyaimádó típus vagyok,csak én nem fehéret hordok hanem feketét,sötétkéket,és pamutot nem pedig nejlont.AZ A LÁNYOK VISELETE!Itt Magyarországon a f.fiak számára még nem annyira elfogadott a harisnyanadrág viselés,de a skandináv országokban annál inkább(Norvégia,Svédország),de nagyon remélem egyszer itt nálunk is ez valóra vállik.Ha nem tudnád,akkor én most elfuvolázom neked,hogy a f.fiak miért választják(én is)a harisnyát a mackónaci,ill. a jégeralsó helyett.Azért mert ez utóbbiak elég kényelmetlenek tudnak lenni,ha még a farmert is ráhúznám és bemennék télen valami fűtött helyre rohadtul melegem lenne,megsülnék,aztán megint ki a hidegbe,és másnap meg az orvos...!A harisnya8ki milyet szeret
2012. máj. 28. 18:29
 22/36 A kérdező kommentje:
A harisnya(ki milyet szeret) ezzel szemben nem olyan vastag,tökéletesen ráfeszül a lábra,zokni se kell,tehát véd a hideg ellen.EZÉRT HIÁBA KÖTÖZKÖDSZ A KÉRDEZŐVEL,te már nem csinálsz nyarat azzal,hogy te itt vergődsz.Egyébként jól tette,hogy a privátot letiltotta,volt esze.Miért piszkálod ennyire?Nem lehet,hogy a diliházból szalasztottak téged?Már ne is haragudj,de az egész leveleket elolvasva az a véleményem,hogy te nem vagy beszámitható alak.AKI NORMÁLIS az iyet nem csinál!Szerintem te csak azért kezdtél el áskálódni, mert nem bírsz magaddal,ugye?Nézd meg a glooge-n az úttörő képeket.Találsz ott egy 70-es évekbeli képet.Ez egy kisdobos egyenruhás osztálykép.Nézd,csak meg néhány fiú lábán mi van?Fehér harisnya,és nem csak a lányok hordták.Na ugye?Ha azokkal a férfiakkal fel tudod venni a harcot,akik harisnyát hordanak,akkor
2012. máj. 28. 18:49
 23/36 A kérdező kommentje:
hajrá,és jogos a vitád,de MÁSKÜLÖMBEN NEM!!!
2012. máj. 28. 18:50
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát, barátom, rohadt nehéz téged komolyan venni. Csak szólok, hogy véletlenül rosszul jelentkeztél be, és nem a kamu-regisztrációddal írtál, hanem a kérdezőével. Hoppá, micsoda baki. Tudathasadásod van? Látod, én előre szóltam, hogy nem vagy normális, de végre itt az ékes bizonyítéka. Ezek után teljesen felesleges vitázni, még hazudni sem tudsz normálisan. Újra és újra ugyanaz a nóta, fröcsögsz, szitkozódsz, próbálsz engem meggyőzni, de egyre csak mélyebbre ásod magad. Látod, még egy ilyen egyszerű kamu-regisztrációba is belebuktál. És akkor ezek után még mindig nekem kellene bizonyítanom, hogy te nem vagy egy és ugyanaz a személy a kérdezővel? Ugyan már, hagyjuk, tényleg egy vicc vagy...
2012. máj. 28. 19:40
 25/36 A kérdező kommentje:
Hát teneked,az előretartalékolt józaneszed is elment!Én nem is ismerem azt a csávót,sose láttam,csak nem tetszett ahogy cseszegeted.Javaslom,menj el egy elmeorvoshoz,és nézesd meg az agyad belülről.Biztosan hiányzik belőlle az a küllő ami a többit hajtja!JÓ REGGELT,ÉBRESZTŐ!
2012. máj. 28. 19:49
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Hahó, még mindig a kérdező nevében írogatsz. Nézd már meg: A kérdező kommentje... Te ostoba
2012. máj. 28. 21:47
 27/36 anonim ***** válasza:

Izé, én #6-os válaszoló vagyok, és annyira nem érdekel ez a téma, viszont mindig a "Megválaszoltjaim" elejére ugrik, ezért elolvastam már a kis "kakaskodásotokat" és észrevettem egy érdekességet.

Azt vettem észre, hogy a Kérdező a 18:29-es és 18:49-es kommentjében E/3-ban beszél magáról, míg korábban E/1-ben. Majd amikor a 78%-os "kötekedő válaszoló" szóvá tette, hogy a kérdező nevével van valaki más (gondolom, akivel priviben vitázott) bejelentkezve.

Erre a kérdező ezt írja (19:49): "Én nem is ismerem azt a csávót,sose láttam,csak nem tetszett ahogy cseszegeted"

Márpedig a 78%-os eddig csak a kérdezőt cseszegette, egyszer "Veréb Harisnyás Szilárdnak" hívta, amire a kérdező ezt írta: "Kedves tőlled,hogy a nevemet is kiírtad,de sajnos kiábrándítalak,mert ez csak álca."

Vagyis, ha a "Régi Kérdező" = "Álca Szilárd", akkor ki a fene az "Új Kérdező" 19:49-kor elhatárolódik a "Régi Kérdezőtől"?

Totál bekavarodtam, valaki homályosítson már fel!!! Ha ez egy film lenne, akkor azt mondanám, hogy a Kérdező disszociatív személyiségzavarban szenved vagy pedig szórakozik a bejelentkezve hagyott GYK-s accountján...

2012. máj. 28. 22:07
 28/36 anonim ***** válasza:

az utolsó mondatomból, kihagytam egy szót, elnézést:

*...vagy pedig VALAKI szórakozik a bejelentkezve hagyott GYK-s accountján.

A helyes megfejtők között pedig popcornt sorsolok ki.

2012. máj. 28. 22:11
 29/36 A kérdező kommentje:
Igen,a barátom írt vissza neked mert kölcsönadtam neki a gépemet.Ma volt nálam látogatóba TE SZERENCSÉTLEN DEAD!
2012. máj. 28. 23:33
 30/36 A kérdező kommentje:
A popcornt meg egyenesen lapátold a seggedbe.Ha kölcsönadom valakinek a gépemet azaz én dolgom,és mi közöd hozzá?Igen,a haver írt neked az én kommentemmel,és akkor mi van?Írogasd csak tovább a hülyeségeidet,rohadtul nem fog többé érdekelni.Le vagy te e perctől sz***a!És közlöm veled,hogy nagyon sok embernek a begyében vagy.IN NOMINE PATRIS ET FILI ET SPIRITUS SANCTI!
2012. máj. 29. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!