Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire ciki, ha fiúként a...

Mennyire ciki, ha fiúként a biciklizéshez a rövidnadrág alá fehér pamutharisnyát veszek fel? (arra az egyszerű minta nélkülire gondoltam. Van bordás és sima felületű harisnyám is).

Figyelt kérdés
Megvan rá az okom,hogy még ilyenkor is felvegyem.Igaz,reggel még el is megy,ha hűvös van de kánikulában már semmiképp.Idáig feketét,szürkét,kéket vettem fel,de nagyon beszívják a meleget,a fehérre azt mondják nem annyira.A farmert ,melegítőnadrágot nem szeretem kerékpározáskor,mert túl vastagok,és hamar beleizzadok.A harisnya ezekkel szemben nem olyan vastag,praktikusabb is,helyettesíti a zoknit.De a fehér harisnya nem lessz feltünő?A barátnőm szerint nem az,mert mindenki azt visel amit akar.Egyáltalán látott már valaki srácot igy biciklizni?

2012. máj. 26. 08:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Ó, nem akarok én bizonyítgatni neked semmit kedves Veréb Harisnyás Szilárd. De igaz, nem is írok többet, hisz nem akarom összefosni magad egy ilyen nagyhatalmú harisnyás istencsászártól mint te. Amúgy is, te kezdtél nekem üzeneteket írogatni, én csak válaszoltam, mit vagy ezen felháborodva? Véleményem pedig csak lehet, azt tán még a te hatalmad sem tilthatja meg. Habár ha jól emlékszem, Supermannak is volt egy kék harisnyája....hmmm Remélem, hogy az esküvődön nem rajtad lesz a harisnya, hanem a nemlétező menyasszonyodon. (vagy vőlegényeden)
2012. máj. 26. 20:50
 12/36 A kérdező kommentje:
Te akasztottál ki az első válaszoddal,de mint mondtam bizonyítsd be,hogy igazad van,ne vaktában alkoss véleményt.Kedves tőlled,hogy a nevemet is kiírtad,de sajnos kiábrándítalak,mert ez csak álca.Ha tudni akarod a becses nevem,és hogy hol lakom fejtsd meg.Gondolom nem okoz neked nagy fejtörést.Ja,és azt is mikor és hol születtem.MAJD AKKOR KOPTASD AZ ÚJJAID!
2012. máj. 26. 21:04
 13/36 anonim ***** válasza:
Te pedig a harisnyák helyett koptathatnád egy kicsit a helyesírási szótárt...
2012. máj. 26. 21:33
 14/36 anonim ***** válasza:
0%

Helló, 78%-os!

Volna itt egy kis játék a számodra, amiből egy életre megtanulod, hogy a cyber-tér nem következmények nélkül való, üres locsogások helye, és a becsületsértésnek itt is megvan az ára. Ha olyannyira határozott vagy a kérdést feltevő nyílt dehonesztálásában, megalázásában, most megmutathatod, mennyire vagy legény a talpadon, amikor súlya is van a dolognak. Márpedig az emberi szó nem csupán a levegő specifikus rezonanciája. Az annál sokkal több. Szóval, ajánlj fel egy fogadást 100ezer Ft-os téttel a kérdés feltevőjének! Ha be tudja bizonyítani, hogy van barátnője, aki mind biológiai, mind pszichikai nemét tekintve is lány, és akit feleségül is vesz, amit akár egy esküvői meghívóval is bizonyít, vesztettél. De ezt te ne bánd, mert az az elvesztett 100ezer Ft egy életre megtanít arra, hogy az emberi szónak súlya van, és nem lehet következmények nélkül vagdalkozni sem személyesen, sem így arctalanul, no-name formában a cyber-térben. Ha ez a törvény egy életre imprintálódik a tudatodba, megérte a tanulópénzt. Ellenben ha nyersz, vagy a kérdés feltevője kitér az ajánlatod elől, büszkén húzhatod ki magad, hogy lám, micsoda zseniális intuitív készséggel is rendelkezel te.

És most rajtad a sor! Ne hezitálj megtenni a fogadási ajánlatot, ha már a kérdező felett pálcát törni is olyannyira buzgónak bizonyultál!

2012. máj. 27. 17:03
 15/36 anonim ***** válasza:
Halljam a tétet!
2012. máj. 27. 17:28
 16/36 anonim ***** válasza:
Mi van, édes fiam? Csak nem kezdesz kihátrálni? Pont, amikor végre a lényegre, a dellára tértünk volna, ami súlyt adott volna mindennek? Én, aki egyébként egyáltalán nem vagyok azonos a kérdés feltevőjével, gondolatban már be is osztottam a tőled elnyert 100 rugót. Már előre dörzsöltem a tenyeremet. Olyan határozottan vélelmezted, hogy magam volnék, aki a kérdést feltette, hogy szinte kizárnak tűnt, hogy nem tudlak rávenni, hogy velem is fogadj, de hát most - nem kis bánatomra - csalódnom kellett. A kérdezőnek meg nem kell ám harisnyákat venned! Áh, frászt! Ne fáraszd te magad azzal! Elég lesz 5 db 20ezrest egy borítékban átnyújtanod "Szeretettel a hetvennyolcaskától!" felirattal.
2012. máj. 27. 17:50
 17/36 anonim válasza:
70%
Szerintetek mennyire ciki, ha biciklizéshez a pink shortomhoz piros melltartót veszek fel??? 48/F :D
2012. máj. 27. 18:00
 18/36 anonim ***** válasza:
Negatív! Ha bizonyítást nyernek a hipotetikus állításaid, te kapod a százezret, ha nem, akkor én. A kérdés feltevőjét illetően is ugyanez áll, feltéve persze ha vele is sikerül megkötnöd a fogadást. És hogy menjek el dolgozni? Hagyj már ezzel a bullshit-tel! Hétvége van, ráadásul végre háromnapos. Most pihi van! Épp' elég volt ebből a hétből! Most már megengedhetem magamnak, hogy csak hétköznap dolgozzak. Btw, itt egy csóka, akinek egy percig sem volt kérdés a harisnya viselése: [link]
2012. máj. 27. 18:12
 19/36 anonim ***** válasza:
52%
Fájdalom, édes gyermekem, de újfent el kell hogy keserítselek. Ha szintaktikailag és stilisztikailag némileg akkurátusabban analizáltad volna az én, illetőleg a kérdező megnyilvánulásait, nem volna kétséges számodra a két személy egyértelmű különbözősége. Na, persze ahhoz a tiednél egy kevéskével több intellektuális tálentumra lett volna szükség, de hát mindenki azzal sáfárkodik, amije van. Nem igaz? Látom, a történelemben sem te vagy a legnagyobb májer. A középkort 1642-ig datáljuk, tehát XIV. Lajos ovis volt, amikor véget ért. Jelzem, a szexuális orientáltsága pedig heteró volt. Bár, tudhatsz te egyáltalán bármit is, amikor engeded magad a skizofrénia olyan mélységeibe süllyedni, sőt még talán élvezed is, hogy behelyezed magad a nagy „ítélője eleveneknek és holtaknak” szerepébe?! Én egy korrekt bátorsági teszt elé állítottalak: ha lett volna benned gerinc, fel merted volna vállalni az üres szájaskodásaidat és pocskondiázásaidat, akkor is, amikor már súlyosabb tétje van. Ám ehhez már túlon túl gyávának bizonyultál. Megint csak üres lózungokkal próbáltad menteni a menthetetlent, merthogy sajnos az sem igaz, hogy semmit sem kell bizonyítanod. Aki állít valamit, azt az állításának bizonyítási kötelme is terheli egyidejűleg. Ez itt a törvény.
2012. máj. 27. 20:36
 20/36 anonim ***** válasza:

Mivel le vagyok tiltva, de te írogatsz nekem, ezért kénytelen leszek ide válaszolni:

Küldheted a 100ezret, bár gondolom idáig terjed a hatalmas becsületed. Egyébként ti nem bírtok leszállni rólam, ti írogattok egyfolytában privát üzeneteket. Másrészt nézd már meg, hogy ki kettőnk körül a trágár. Nincs egy mondatod sem, amiben lenne valami szidalmazás, bár ez ismét csak titeket minősít. Látszik, hogy vörös fejjel, habzó szájjal külditek az összes üzenetet. Ti kérdeztétek mások véleményét, én elmondtam, hogy mit gondolok róla. Ha ennyire normálisnak tartjátok, hogy egy férfi harisnyát hord, hét egészségetekre, de ne akarjátok már ezt lenyomni mások torkán. Egyébként az is furcsa, hogy egy vadidegennek akarjátok folyamatosan bizonygatni az igazatokat, hisz mint korábban kifejtettétek, magasról tojtok mások véleményére, most mégis egész nap azon morfondíroztok, hogy bizonyítsátok be nekem, hogy a pasid nem buzeráns. Nem értem, hogy mit fröcsögtök, komolyan. Amúgyis, kéne a f@sznak harisnyát hordó pasi.

2012. máj. 28. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!