Mennyire ciki, ha fiúként a biciklizéshez a rövidnadrág alá fehér pamutharisnyát veszek fel? (arra az egyszerű minta nélkülire gondoltam. Van bordás és sima felületű harisnyám is).
Helló, 78%-os!
Volna itt egy kis játék a számodra, amiből egy életre megtanulod, hogy a cyber-tér nem következmények nélkül való, üres locsogások helye, és a becsületsértésnek itt is megvan az ára. Ha olyannyira határozott vagy a kérdést feltevő nyílt dehonesztálásában, megalázásában, most megmutathatod, mennyire vagy legény a talpadon, amikor súlya is van a dolognak. Márpedig az emberi szó nem csupán a levegő specifikus rezonanciája. Az annál sokkal több. Szóval, ajánlj fel egy fogadást 100ezer Ft-os téttel a kérdés feltevőjének! Ha be tudja bizonyítani, hogy van barátnője, aki mind biológiai, mind pszichikai nemét tekintve is lány, és akit feleségül is vesz, amit akár egy esküvői meghívóval is bizonyít, vesztettél. De ezt te ne bánd, mert az az elvesztett 100ezer Ft egy életre megtanít arra, hogy az emberi szónak súlya van, és nem lehet következmények nélkül vagdalkozni sem személyesen, sem így arctalanul, no-name formában a cyber-térben. Ha ez a törvény egy életre imprintálódik a tudatodba, megérte a tanulópénzt. Ellenben ha nyersz, vagy a kérdés feltevője kitér az ajánlatod elől, büszkén húzhatod ki magad, hogy lám, micsoda zseniális intuitív készséggel is rendelkezel te.
És most rajtad a sor! Ne hezitálj megtenni a fogadási ajánlatot, ha már a kérdező felett pálcát törni is olyannyira buzgónak bizonyultál!
Mivel le vagyok tiltva, de te írogatsz nekem, ezért kénytelen leszek ide válaszolni:
Küldheted a 100ezret, bár gondolom idáig terjed a hatalmas becsületed. Egyébként ti nem bírtok leszállni rólam, ti írogattok egyfolytában privát üzeneteket. Másrészt nézd már meg, hogy ki kettőnk körül a trágár. Nincs egy mondatod sem, amiben lenne valami szidalmazás, bár ez ismét csak titeket minősít. Látszik, hogy vörös fejjel, habzó szájjal külditek az összes üzenetet. Ti kérdeztétek mások véleményét, én elmondtam, hogy mit gondolok róla. Ha ennyire normálisnak tartjátok, hogy egy férfi harisnyát hord, hét egészségetekre, de ne akarjátok már ezt lenyomni mások torkán. Egyébként az is furcsa, hogy egy vadidegennek akarjátok folyamatosan bizonygatni az igazatokat, hisz mint korábban kifejtettétek, magasról tojtok mások véleményére, most mégis egész nap azon morfondíroztok, hogy bizonyítsátok be nekem, hogy a pasid nem buzeráns. Nem értem, hogy mit fröcsögtök, komolyan. Amúgyis, kéne a f@sznak harisnyát hordó pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!