35e forintért farmer. Megéri?
Ahogy látom,mindenki mindenkit jól lepontozott...:( Ez elég szomorú dolog,hogy nem bírjuk tiszteletben tartani egymás véleményét.
A kérdésedre válaszolva:én a te helyedben nem tenném.Nálunk a felső határ a 10.000 Ft,de a legtöbb nadrágom így is 5.000 Ft alatt van,nagyon jól bírják,és a barátnőim(még a full gazdagok is) mindig kérdezgetik,hogy hol vettem őket,meg hogy milyen jól néz ki,én meg mondom nekik:turkálóban,1000 Ft-ért!-Hát elszáll a vigyor a képükről,hogy ilyen helyeken lehet ilyen gatyát beszerezni.Persze nem azt mondom,hogy ti is turiból vásároljatok,természetesen én se mindig onnan szoktam,csak annyit szeretnék ezzel üzenni,hogy szerintem talál kopp ugyanolyan nacit is 20-szal olcsóbbért,ugyanolyan minőségben.Ajánlanám a New Yorker üzleteit,nagyon jó fajta farmereket árulnak 10-15 ezerért,ami még nálatok gondolom nem a világ vége,és így megmarad a káposzta,de a kecske is jóllakik.:D
Ha meg megteheted,akkor vedd meg,de sürgősen tisztázd vele,hogy akkor most egy ideig ne kérjen annyi mindent,és ne szokja meg,hogy mindig ennyiért kap cuccokat.Még akkor is,hogyha megtehetnétek,hogy mindig ennyiért kapjon,szerintem nem érdemes.
Gondolom engem is jól lepontoznak majd,ha nektek ez örömet szerez,hajrá.:))
13/L
Szerintem mindenki tudja, hogy kinek szólt.
És bocsi a kiborulásomért, nem tehetek róla, hogy ennyi keserűség van bennem.
Ápoló nő vagyok, nagyon szeretem a munkámat de az átlag havi 90 ezerért délután kell lennem, ha éjszaka vagyok még egy kicsit több, de a legtöbb fizum így is 120 volt, de akkor annyit éjszakáztam, h én azt nem bírom.
Nem egyszer volt dolgom már jól menő üzletemberekkel, újgazdagokkal, volt aki alig győzte csúsztatni a pénzt, de zaért a legtöbben, csak csengetnek és csengetnek. :( Volt már olyan is, hogy le lettem cseszve mert előbb mentem a kisnyugdíjashoz, mint hozzá.
Meg kell ismételnem, hogy mindezek ellenére nagyon szeretem a munkámat. De nagyon megalázónak tartom, hogy egy üzletember, aki egész nap telefonál ide-oda furikázik többet keres mintén. Biztos abban is megvan a nehézség, de mi nővérek másokért leheljük ki a lelkünket, és robbanunk le fokozatosan.
Ugye megértitek, ha keserű vagyok? Nem jól van ez így. De mit csináljak szeretek beszélgetni a betegekkel, még ha csak pár perc jut erre, akkor is a többi meg mocsokmunka. Szeretem a hálás arcokat, és nem tartom magam thetségtelennek, vagy butának. Hülyébbnek, mint egy marketinges. Vagyok annyira kreatív is, mint egy reklám manager. Talán még jobban. Próbálkoztam is már még jó pár éve mikor indultak az MLMek, de nincs elég időm, amit belefektessek. És inkább leszek szegény, deén segíteni akarok.
Kicsit mindig elkeseredek, h mások nem így gondolkoznak.
Sztem érthető.
Látszik a stíluson, hogy álszerénységed ellenére jó nagy sznob vagy. Az a része a mondandódnak, hogy azért kapott egy 2 éves gyerek Nike cipőt, hogy később megmutathassa, ez volt az első Nike-ja, hááát... Hányingerkeltő.
És nem azért, mert én nem tehetem meg. Megtehetném, ha akarnám, de ez az előadásmód eléggé nagymellényes mentalitásra vall.
Valaki írta, hogy 35 ezer forint nem egy nagy tétel. Öten élünk egy fizetésből, és 35 ezer forint annak az egy fizetésnek körülbelül negyede... Szóval nekünk például nagy tétel.
Nekem 4,6-os átlaggal jeles lett a bizonyítványom, most voltam tizedikes. Mégsem kapok 35 ezerért nadrágot. Zsebpénzem nincs, ha megyek valahova, és szépen kérek pénzt, talán adnak. Mégsem veszünk ennyiért egy ruhadarabot. Szerintem a stílus nem annak a kérdése, hogy ki mennyiért vesz ruhadarabot, én ebből a pénzből komplett ruhatárat állítok össze magamnak, és mindenki kérdezi, hogy honnan vannak a ruháim... Legutóbb megkérdezték a suliban ezek a szánalmas, ruhára átlagban 100-150 ezret költő társaim, hogy honnan van a cicanadrágom, mert sehol sem találtak ilyen jót... Mondtam, hogy a kínaiból... ;) De egyébként az így érdekelne, hogy komolyan azért gondolod, hogy megérdemli, mert jó tanuló? Ez egy ALAP dolog, hogy valaki jól tanul, engem sosem jutalmaztak érte, és lám, magamért teszem, és nagyon jól haladok. Szerencsére normális emberek vannak nagyrészt az iskolámban, akik kinézik ezeket a tetőtől talpig tízezres nagyságrendű göncökben flangáló embereket...
Utolsó válaszoló,igazad van:)
Én is kitűnő tanuló vagyok.Osztálytársam egy négyesért kap tízezer forintot.Én egy kitűnő bizonyítványomért kaptam 1 hónap könyörgés után egy converse cipőt,mert amúgy is kellett egy zárt cipő.Már válaszoltam a kérdésre,nem írnám le újra.Csak megjegyeztem,hogy jó az élet,hogy valakinek csak úgy megkaphat egy 35ezres gatyát,jó lehet neki.bár szerintem ez vissza fog ütni,hiába ismered "jól" a lányodat.Azt gondolod,hogy nem fog megváltozni a nézete pár év alatt,főleg ilyen korban?Ahhoz képest,hogy anya vagy,elég naiv is...Nekem inkább úgy tűnik,hogy csak magadat mentegeted.Ha megakarod venni,mert szerintem már ezt az elején eldöntötted,akkor vedd meg,és ne bizonygasd,hogy nem fog elszállni,meg hogy megérdemli,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!