Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 35e forintért farmer. Megéri?

35e forintért farmer. Megéri?

Figyelt kérdés
Egyik nap voltunk vásárolni a lányommal és kinézett magának egy farmert 35 ezer forintért.Fel is probálta és mondta, hogy szeretné, ha megvenném neki.Mondtam, hogy majd még meglátjuk.Szerintetek mi legyen?Van rá pénzünk, meg a lányunk sincs elkényeztetve, de szerintem "kicsit" sok és nem szeretném őt elkényeztetni.A ferjem azt mondta, hogy nyugottan vegyük meg neki, ha ennyire tetszik neki.De ő csak azért mondta, mert általába ő is ennyiért vesz magának farmerokat.
2009. jún. 29. 12:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
79%
Én még 5000Ft-ot is sajnálok egy nadrágra kiadni, mert csak egy nadrág, amit hordok egy darabig, aztán elszakad, kikopik vagy valami. Jó, hogy van, kinek nem kell így filléreznie. Ha megteheted, akkor vedd meg. De szerintem is fontos, hogy hány éves a lányod, mert ha növésben van, akkor nem sokat tudja hordani.
2009. jún. 29. 13:05
 12/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek.Azóta beszéltem anyukámmal és azt mondta, hogy szerinte se kéne megvenni.Viszont én ismerem a lányunkat és tudom, hogy nem szállna el magától.Mert eddig is vettünk átlagon felüli árú ruhákat és például cipöt(Nike) is kapott 27ért és utánna se kért ennyiért ruhákat.Csak azt mondja, hogy ebbe beleszeretett.Igazábol még mindig nem tudom, hogy mit csináljak, de szerintem inkább arra halgatok, aki azt mondja, hogy vegyem meg, ettöl még nem fog elszállni.Mert szerintem télleg nem fog, ismerem a Picurt.Mégegyszer köszönöm a sok segitséget.

(Viszont ez nem a reklám helye, a kutyáktól pedig félek és nagyon nem szeretem őket.-tapasztalat)

2009. jún. 29. 13:08
 13/39 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Én csak akkor venném meg (ha már elmegy rá ennyi pénz) ha márkás, pl. Levis. Ha nem akkor kizárt. És azért ne legyél olyan biztos abban, hogy ezután nem fog kérni drága ruhát, ugyanis a nike cipő márkás volt, 27 ezer, drága, és most ez a nadrág kell neki.
2009. jún. 29. 13:34
 14/39 anonim ***** válasza:
71%

Minden hely a reklámé is. ;)

Csak van amit szeretsz, pl a gyereked, s gondolom, ill. remélem úgy ált a gyermeked... Rengeteg hiteles segítő szolgálatuk, egyesületük van.

Szerény véleményem szerint a jótékonyság nem a hétköznapi értelemben vett reklám. dehát ízlések és pofonok

2009. jún. 29. 13:34
 15/39 anonim ***** válasza:
Milyen márka, és hány éves a lányod?
2009. jún. 29. 13:42
 16/39 anonim ***** válasza:
67%
az lehet h nem szállna el tőle, viszont ha látja h simán megveszed neki a drága cuccokat, akkor egy idő után már csak ezek között fog magának ruhákat keresni, és így kicsit nehezebb lesz majd. sztem addig jó, amíg hol drágább, hol olcsóbb ruhákat tudsz neki venni, de eztcsak így lehet elérni, ha nem veszel meg neki mindent ami drága. ha rég kapott már drága ruhát, akkor sztem belefér a 35ezres farmer, haviszont az utolsó 3 ruhája is ilyen összegek körül mozgott, akkor már kicsit necces. legalábbis én ezt csinálnám, ha az én lányomról lenne szó.
2009. jún. 29. 13:50
 17/39 anonim ***** válasza:
60%

Ez rengeteg pénz egyetlen farmerért, még ha mustang vagy levis akkor is!

Ha holnaptól milliomos lennék, akkor sem költenék ennyit egy hétköznapi ruhadarabra, max 20ezret, de azt sem biztos.

Jelenleg pedig 4-5ezer a legfelső határ nálam, de azt is kétszer meggondolom...

És hogy egyeseknek mennyi felesleges pénzük van... Vegyetek inkább 15-20ért egy gatyát és a maradékból pedig állatmenhelynek kutyaeledelt például.

Amúgy ha annyira tetszik neki, fele árért tudtok varratni is, és az olyan lesz, amilyet csak kitalál...

2009. jún. 29. 14:11
 18/39 anonim ***** válasza:
35%

En megvennem. Hidd el,h egy markas farmertol nem fog elszallni a lanyod! En tini koromban nagyon vekony voltam es ne voltak jok nekem a normal aru, divatos ruhak ezert a szuleim markas ruhakat vettek nekem, mert azokbol volt xs-es meret. Sokkal jobban megbecsultem a ruhaim, evekig hordtam oket,mert a minoseguknel fogva jobban birtak a strapat. Azok a lanyok jobban hivalkodnak a markas dolgokkal,akik csak hebe-hoba tehetik meg,h megvegyek oket.

Egy dragabb farmer sok esetben olcsobban jon ki hosszu tavon, mert igazai farmerbol vannak es strapabirobbak. Van olyan Diesel gatytam, amit 6 eve nyuzok!

2009. jún. 29. 14:17
 19/39 A kérdező kommentje:
A márkájára már nem elmékszem, a lányom pedig 14 éves múlt.
2009. jún. 29. 14:27
 20/39 anonim ***** válasza:
26%
Miért kell még ebbe a kérdésbe is belekeverni az állatmenhelyeket? Én is szeretem az állatokat, nekem is vannak, de ezt már túlzásnak tartom. Sokaknál ezzel az "erőszakos" viselkedéssel pont az ellenkezőjét érik el. Had döntse már el mindenki, hogy mire költi a pénzét. Miért kell irigykedni azokra, akik megengedhetnek maguknak dolgokat? Én se vettem még ennyiért sose farmert (pedig nem a legolcsóbb gatyákat hordom, mert csak levi's veszek), de ha beleszertnék, vagy a gyerekem egybe, biztos, hogy addig spórolnék még megvehetném.
2009. jún. 29. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!