Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 35e forintért farmer. Megéri?

35e forintért farmer. Megéri?

Figyelt kérdés
Egyik nap voltunk vásárolni a lányommal és kinézett magának egy farmert 35 ezer forintért.Fel is probálta és mondta, hogy szeretné, ha megvenném neki.Mondtam, hogy majd még meglátjuk.Szerintetek mi legyen?Van rá pénzünk, meg a lányunk sincs elkényeztetve, de szerintem "kicsit" sok és nem szeretném őt elkényeztetni.A ferjem azt mondta, hogy nyugottan vegyük meg neki, ha ennyire tetszik neki.De ő csak azért mondta, mert általába ő is ennyiért vesz magának farmerokat.
2009. jún. 29. 12:27
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
77%

Ne haragudj, de a 35e Ft-ot egy kicsit sokkallom egy farmerért. Mi is jól élünk, de ennyi pénzt egy farmerra nem adnék ki.

Én max. kb. 10-15e Ft-ot szoktam szánni egy nadrágra.

Szerintem fontos, hogy azért ne legyen annyira hozzá szoktatva a Lányotok a drága ruhákhoz, mert az igényei csak egyre nőni fognak.

Biztos találna magának nadrágot a feléért is.

De végülis Ti tudjátok, hogy mennyit tudtok rászánni egy vásárlásra.

2009. jún. 29. 12:33
 2/39 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk nadrágnál a felső plafon 7.000Ft,de még az is visítva.Ha nektek telik rá,vedd meg.Én a te helyedben nem tenném,nem hinném,hogy annyira különleges,vagy sokkal jobb minőségű,hogy meg kellene venni,találhat a lányod sokkal olcsóbbért is.
2009. jún. 29. 12:35
 3/39 anonim ***** válasza:
84%

egy farmernaciért tényleg nagyon nagy az ár. nem is értem mi kerülhet ennyibe rajta.

pl ha egy cipőt nézett volna ki magának ami ennyibe kerül(mondjuk egy márkás lábbelit, mert azok simán lehetnek ennyik, ha nem többek), az is horribilis összeg, de meg lehetne érteni.

2009. jún. 29. 12:36
 4/39 anonim ***** válasza:
75%

:O

Ne vedd meg neki, sosem lehet tudni nálatok mikor üt be a csőd. És azzt sem lehet tudni mi lesz a lányodból, később tude ennyiért ruhát venni?

Ha én jól élnék a gyerekemmel akkor is szigorú lennék pénzügyben, és igenis könyörögnie kell a zsebpénzért. Ez sztem többre megtanít az életben, mint akármelyik magánsuli, különben sem akarnám, h dicsekedjen az iszt társainak, v lenézze a szegényebbeket.

Ilyenekből alakul ki higgyétek el.

Jó, h megkérdezted.

Jézusom, van ainek (pl nekem) havi fizetésének a fele...

2009. jún. 29. 12:42
 5/39 anonim ***** válasza:
66%

Vegyél neki 20ért egy hiper-szuper nacit, a maradék 15öt küldd el a Lelenc Egyesület bankszámlaszámára ugyanis folyamatosan lóg a kutyok feje felett a kard: kilakoltatják, elaltatják őket. A múlthavi (megazelőttimegazelőttimegazelőtti) lakbért így is az egyesület vezetője pótolta ki zsebből. Ki tudja meddig mehet még ez.

De gondolom az új rekamié ill. kocsi fontosabb. :P

2009. jún. 29. 12:46
 6/39 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem az is lényeges, hogy hány éves a lányod, meddig tudja hordani ezt a farmert. Ha tényleg annyira tetszik neki én megvenném. Saját magamról tudom, mennyivel másabb érzés felvenni egy olyan ruhát amit úgy veszek meg, hogy ez nagyon tetszik, vagy egy olyat, hogy jó, hát kell egy gatya, megveszem. Ritkán veszek magamnak ruhát, de ha valamibe tényleg beleszeretek, úgyis összespórolom rá a pénzt. Azt írod a lányod nincs elkényeztetve, szerintem nem ezen a farmeron fog múlni, szabhatsz neki valami "feltételt", hogy megveszed, ha... Ha tényleg annyira szeretné és megengedhetitek magatoknak én biztos megvenném neki.
2009. jún. 29. 12:49
 7/39 anonim ***** válasza:
45%
Valaki jól lepontozott:D
2009. jún. 29. 12:52
 8/39 anonim ***** válasza:
75%

mi sem élünk rosszul egyáltalán, de én egyszer kértem 10 000-ért farmert, na azt sem kaptam meg.

ha én 1x kapnék olyan drágán nadrágot tuti,h máskor is kérnék, szóval ha most megveszed neki, akkor szerintem máskor is meg kell majd.

2009. jún. 29. 12:57
 9/39 anonim ***** válasza:
77%
jézusom:D én ennyi pénzből szoktam ruhatárat frissíteni, mikor változik az idő:D soha nem adnék ennyi pénzt egy gagyáért, a max. az 7000ft, de már azt se szívesen, 5000ft az, amit jószívvel kiadok egy nadrágért. ha nektek ez meg se kottyan, szerintem vedd meg neki, de ne legyen általános, hogy ilyen drága cuccokat kap és azért legyen tisztába a pénz értékével. szóval ha megkapja ezt a közel sem olcsó nacit, akkor ne akarján már a jövő héten egy hasonló árkategóriás cipőt is...
2009. jún. 29. 12:59
 10/39 anonim ***** válasza:
88%
hoppsz, a konkrét kérdésre nem is válaszoltam. szerintem NEM éri meg amúgy:D
2009. jún. 29. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!