35e forintért farmer. Megéri?
azért fura h azokat pontozzák le, akik amellé álltak, h vegye meg. azaz nem fura, hanem inkább vicces. azért mert ti nem tehetitek meg, attólmég nemkell azokat lepontozni, akik megtehetik. fogadjátok el h vannak nálatok gazdagabb emberek.
énmár válaszoltam erre a kérdésre, ezért nemválaszolok újra.
Szte miért kell erőszakoskodniuk?
Pont ezért, mert mindenki inkább a maga jólétével törődik, mint a másokéval és manapság rá van nyomva, hogy az önzőség a normális.
És igenis ha jól keresnék, és mindenem meg lenne a flösleget biztos nem egy plussz kocsira vagy víkendházra
költeném, spórolnám. :P
Nem tudom miért ez az "erőszakos". Szerintem a márkák reklámháborúja sokkal erőszakosabb, csak lágyan mosogatják ki az agyakat.
G*rnier: Törőőődj magaddhal... :P
Köszönöm szépen az újabb válaszokat.Ismét sok hasznos választ kaptam, sok mindenkivel egyetértek.
Az, hogy mi megtehetjük, az nem jelenti azt, hogy meg is tesszük.Annyi igaz, hogy amiböl jobb a márkás abbol azt vesszük meg, de nem kényeztetjük el a gyerekeinket.inkább mi is kocsira költünk, nyaralot veszünk, utazunk és már most biztositjuk a gyerekekeink jövőjét.Mert a lányunkon kivül van még két ikerfiunk is akik 2 évesek.És a születésük elsö pillanatátol kezdve úgy neveljük öket, hogy nem kell mindenböl a legdrágább és hogy ne csak feltétlenül azt lássák, hogy mi is csak drága ruhákba járunk.A férjem az ilyen kérdésbe kicsit önfejű, mert ö tényleg elég sokat költ ruhára, de a gyerkeknek (föleg a fiúknak)nem veszünk drága ruhákat, mert ök is gyorsan kinövik.Kb 2 hónapja kaptak 1-1 converse és 1-1 nike cipöt, de az is csak azért mert öcsém vette nekik külföldön, meg h felnött korukba meg tudják majd mutatni h ez az 1. Nike cipöjük.Meg azért is gondoljuk (mostmár szinte biztosra), hogy megvesszük, mert mostmár abba a korba van a lányunk, hogy nem növi ki olyan gyorsan.
De ebből, hogy feltettem ezt a kérdést is látszik, hogy sokat agyalok rajta, mert nem szeretném elkényeztni a lányunkat.Mégegyszer köszönöm a HASZNOS válaszokat.
Már bocsánat , de ez most komoly. Azt mondod(neharagugj a tegezésért) , h a lányod nincs elszállva magától. Én most töltöm be a 17-et. Nem élünk rosszul, elég sok mindent megengethetünk magunknak és 14 éves koromba sok ilyen anyagi helyzetű barátom volt. Akik 14 évesen jófejek voltak most meg nem tudja az anyjuk, h hogyan ráncigálja vissza a földre a gyerekeit.
Én el vagyok kényeztetve beismerem, de azért lesülne a képemről a bőr, ha azt mondanám az anyámnak, h vegyen egy farmert(nem tlefont, nem Gucci cipőt, nem Chanel táskát), hanem egy farmert 35 ezer forintért.
már bocsánat , de ez a lány soha nem fogja értékelni a dolgait , ha mindent csettintésrre megkap.
És majd akkor fog pofára esni, mikor rájön , h semmit nem ér a ruha, a cipő..., ha nincsenek barátai.
Csak gondoltam írok. Tudod a tapasztalat...
17/L
Ha tapasztalatból írod akkor lehet benne valami.
Viszont én ismerem a lányom.Most lehet azt mondod magadba, meg le is írtad, hogy ez változni fog, de én egyenlöre ugy gondolom, hogy ezek a dolgok a neveléstöl is függnek és nem biztos, hogy egy nadrágon múlik, hogy elszáll-e, hanem hogy mi hagyjuk-e?!
Zsebpénze se olyan sok, a baráti köre, se olyan akik elvinnék rosz irányba, a bizonyitványa is nagyon jó lett, ugyhogy van ok rá, hogy megkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!