Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 35e forintért farmer. Megéri?

35e forintért farmer. Megéri?

Figyelt kérdés
Egyik nap voltunk vásárolni a lányommal és kinézett magának egy farmert 35 ezer forintért.Fel is probálta és mondta, hogy szeretné, ha megvenném neki.Mondtam, hogy majd még meglátjuk.Szerintetek mi legyen?Van rá pénzünk, meg a lányunk sincs elkényeztetve, de szerintem "kicsit" sok és nem szeretném őt elkényeztetni.A ferjem azt mondta, hogy nyugottan vegyük meg neki, ha ennyire tetszik neki.De ő csak azért mondta, mert általába ő is ennyiért vesz magának farmerokat.
2009. jún. 29. 12:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem az itt valaszolok nagy tobbsege irigysegbol irja,h ne vedd meg, de ha megtehetitek,akkor miert ne???
2009. jún. 29. 14:35
 22/39 anonim ***** válasza:
23%

azért fura h azokat pontozzák le, akik amellé álltak, h vegye meg. azaz nem fura, hanem inkább vicces. azért mert ti nem tehetitek meg, attólmég nemkell azokat lepontozni, akik megtehetik. fogadjátok el h vannak nálatok gazdagabb emberek.

énmár válaszoltam erre a kérdésre, ezért nemválaszolok újra.

2009. jún. 29. 14:35
 23/39 anonim ***** válasza:
55%

Szte miért kell erőszakoskodniuk?

Pont ezért, mert mindenki inkább a maga jólétével törődik, mint a másokéval és manapság rá van nyomva, hogy az önzőség a normális.

És igenis ha jól keresnék, és mindenem meg lenne a flösleget biztos nem egy plussz kocsira vagy víkendházra

költeném, spórolnám. :P

Nem tudom miért ez az "erőszakos". Szerintem a márkák reklámháborúja sokkal erőszakosabb, csak lágyan mosogatják ki az agyakat.

G*rnier: Törőőődj magaddhal... :P

2009. jún. 29. 14:37
 24/39 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem meg ez nem gazdagság kérdése. 35 ezer forint nem egy olyan tétel, hogy ne lehessen kispórolni, ha nagyon akarja az ember. Nem azt mondom, hogy csak ennyiért lehet ruhát venni, de néha miért ne engedhetné meg magának az ember. Nyilván, akik nagyon mondogatják, hogy ők soha nem adnának ennyi pénzt egy ruháért, azok is rengeteg felesleges dolgora adnak ki pénzt. Én pl. nem használok semmi smink cuccot, hajpakolást egyéb ilyen dolgokat, nem dohányzom stb. annak az árából kitudom hozni a drágább ruhát, ha akarom. De egyszerűbb sírni, és azt mondani, hogy HA megengedhetném magamnak sem venném meg. Szerintem aki, ezt mondja az rohanna elsőnek megvenni.
2009. jún. 29. 14:43
 25/39 anonim ***** válasza:
16%
OFF- haha- a gazdag emberek nem sporolnak,hanem befektetnek! PL .:Azert fektetik ingatlanba a penzuket,mert azt ki tudjak adni es abbol is plusz jovedelmet csinalhatnak. Sok embernek faj,ha vki jobban keres,mint ok,plane Magyarorszagon!
2009. jún. 29. 14:45
 26/39 anonim ***** válasza:
25%
Azért egy farmert ne hasonlítsunk már egy vikend házhoz vagy plussz kocsihoz. Tényleg az emberek csak a látszat dolgokra tudnak irigykedni, ilyenkor jön a leszólás, hogy egyesek, hogy szórják a pénzt, miért nem adakoznak inkább (pedig a kettő nem zárja ki egymást). Miért nem irigykedünk pl arra, aki dohányzik, nem főz csak rendeli a kaját stb. ők nem pazarolnak el sokkal többet?
2009. jún. 29. 14:53
 27/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az újabb válaszokat.Ismét sok hasznos választ kaptam, sok mindenkivel egyetértek.

Az, hogy mi megtehetjük, az nem jelenti azt, hogy meg is tesszük.Annyi igaz, hogy amiböl jobb a márkás abbol azt vesszük meg, de nem kényeztetjük el a gyerekeinket.inkább mi is kocsira költünk, nyaralot veszünk, utazunk és már most biztositjuk a gyerekekeink jövőjét.Mert a lányunkon kivül van még két ikerfiunk is akik 2 évesek.És a születésük elsö pillanatátol kezdve úgy neveljük öket, hogy nem kell mindenböl a legdrágább és hogy ne csak feltétlenül azt lássák, hogy mi is csak drága ruhákba járunk.A férjem az ilyen kérdésbe kicsit önfejű, mert ö tényleg elég sokat költ ruhára, de a gyerkeknek (föleg a fiúknak)nem veszünk drága ruhákat, mert ök is gyorsan kinövik.Kb 2 hónapja kaptak 1-1 converse és 1-1 nike cipöt, de az is csak azért mert öcsém vette nekik külföldön, meg h felnött korukba meg tudják majd mutatni h ez az 1. Nike cipöjük.Meg azért is gondoljuk (mostmár szinte biztosra), hogy megvesszük, mert mostmár abba a korba van a lányunk, hogy nem növi ki olyan gyorsan.

De ebből, hogy feltettem ezt a kérdést is látszik, hogy sokat agyalok rajta, mert nem szeretném elkényeztni a lányunkat.Mégegyszer köszönöm a HASZNOS válaszokat.

2009. jún. 29. 15:03
 28/39 anonim ***** válasza:
60%

Már bocsánat , de ez most komoly. Azt mondod(neharagugj a tegezésért) , h a lányod nincs elszállva magától. Én most töltöm be a 17-et. Nem élünk rosszul, elég sok mindent megengethetünk magunknak és 14 éves koromba sok ilyen anyagi helyzetű barátom volt. Akik 14 évesen jófejek voltak most meg nem tudja az anyjuk, h hogyan ráncigálja vissza a földre a gyerekeit.

Én el vagyok kényeztetve beismerem, de azért lesülne a képemről a bőr, ha azt mondanám az anyámnak, h vegyen egy farmert(nem tlefont, nem Gucci cipőt, nem Chanel táskát), hanem egy farmert 35 ezer forintért.

már bocsánat , de ez a lány soha nem fogja értékelni a dolgait , ha mindent csettintésrre megkap.

És majd akkor fog pofára esni, mikor rájön , h semmit nem ér a ruha, a cipő..., ha nincsenek barátai.

Csak gondoltam írok. Tudod a tapasztalat...

17/L

2009. jún. 29. 15:15
 29/39 A kérdező kommentje:

Ha tapasztalatból írod akkor lehet benne valami.

Viszont én ismerem a lányom.Most lehet azt mondod magadba, meg le is írtad, hogy ez változni fog, de én egyenlöre ugy gondolom, hogy ezek a dolgok a neveléstöl is függnek és nem biztos, hogy egy nadrágon múlik, hogy elszáll-e, hanem hogy mi hagyjuk-e?!

Zsebpénze se olyan sok, a baráti köre, se olyan akik elvinnék rosz irányba, a bizonyitványa is nagyon jó lett, ugyhogy van ok rá, hogy megkapja.

2009. jún. 29. 15:33
 30/39 anonim ***** válasza:
70%
Hűű. Szerintem nincs olyan ruhadarab ami megérne 35 ezret. (Menyasszony ruhán és az ilyesmiken kívül) Épp egy 3 ezer forintos farmergatya van rajtam, ami már 3 éve megvan és semmi baja nincs, pedig elég sokat használom. Az olcsó is kitarthat sokáig, ha vigyáz rá az ember. Inkább vennék sok olcsóbbat, mint egy drágát.
2009. jún. 29. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!