Miért ciki az esőkabát?
Van egy ilyen esőkabátom:
Virágok nélkül, és kék.
Az utcán annyian megbámulnak miatta.
De szakadó esőben szerintem sokkal jobb mint elázni.
Más inkább szharrá ázik de akkor is megbámul.
Miért ciki ez?
Miért az ELTE BTK I épületnél meggörbül a tér, ott nem eik eső vagy űbersznobok járnak, akiket amúgy is kikerül az esőcsepp? :D
Vagy csak azt akartad villantani, hogy megismerted hol készült ez a googleről összeszedett kép? :D
Általános alsóba vettem fel ilyet,emlékszem rikító sárga volt:D Nem is láttam már rég óta.Ma már esőernyőt használok?
fiatal lányon lehet megnézném,hogy érdekes de ilyen középkorún fel se tűnne.
20F
Ciki...
Utolsjáraa.. 2.-ba hordtam.. azota nem . :SS
Azért ciki, mert:
olyan, mint egy zsák
csúnya színekben van
nem utal igényességre(egyszerhasználatosak néznek ki így)
félig átlátszik, ami szerintem nem jó
és igen, szerintem mindenki elázik, minthogy iylenbe menjen ki az utcára.
Gondolj arra, hogy mész a boltba és nézed a ruhákat: az jár a fejedben, hogy tetszik/nem tetszik. EZ egy olyan ruhadarab, aminél az emberek 92 %a gondolja, hogy nem tetszik. Kialakult, ez van.,
dehogy ciki a pvc esőkabát! inkább szexi. aki nem így gondlja az hülye:
persze nézzen ki vhogy, ne csak egy zsák legyen, legyen vmi fazonja mint ahogy például ennek amit linkeltem. vagy ennek:
mennyire jó már? :) csak egy kapucni hiányzik róla :)
nekem nagyon bejönnek a most divatos teljesen átlátszó esőkabik is:
azért ciki, mert utoljára max negyedikes lehettem, mikor anya rám erőszakolta. Akkor még az osztálytársak is ilyet hordtak, úgy hogy nem volt gáz.
De egy felnőttnek van milló féle kabátja, amiből csak van legalább egy, amit esőben is lehet hordani.
Vegyél bőrkabátot, szélcsekit, bármit, de az esőkabát az ciki, akkor is ha néhányan állítják hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!