Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki az esőkabát?

Miért ciki az esőkabát?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen esőkabátom:

[link]

Virágok nélkül, és kék.

Az utcán annyian megbámulnak miatta.

De szakadó esőben szerintem sokkal jobb mint elázni.

Más inkább szharrá ázik de akkor is megbámul.

Miért ciki ez?

2012. máj. 24. 21:28
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
43%
szerintem is ciki.ha tini vagy akkor pláne.sajnos én sem tudom miért tartom annak.de nekem volt egy osztálytársam akit nagyon sokan piszkáltak és cikiztek ezért.kukásnak, csövesnek meg ilyeneknek nevezték. az tény hogy praktikus de egy kapucnis kabát jobb.
2012. máj. 27. 15:37
 12/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki. Már rég óta keresek ilyent, de sehol nem láttam. Mondjuk én biciklizem, így jobb lenne olyan, aminek a kapucniját meg lehet kötni, hogy ne fújja le a szél. Te hol vetted? 25/L
2012. jún. 3. 19:25
 13/31 A kérdező kommentje:

Szia!

Én a Color Plasztik kft-nél találtam pár éve, náluk veszem, ha épp kell.

El lehet menni hozzájuk, ahol ]yártják, akkor nem kell kajtatni a forgalmazót. Igaz, én pesti vagyok.

www.coloresokabat.hu

2012. jún. 4. 08:21
 14/31 anonim ***** válasza:
73%

Én sem szólok le senkit, de soha nem hordanék esőkabátot.

Emlékszem, még 3.-os voltam, amikor kinevettem az osztályfőnökömet, mert esőkabátot vett fel. Láttam mennyire elszomorodott, és egész nap követtem és bocsánatot kértem tőle. :D De azóta sem hordom.. nem tetszik. Sokszor még esenyőt is utálok, sőt soha nem használok. Felveszek valami kapucnis pulcsit, és kész. :/ Nem szeretem..

15L

2012. jún. 25. 00:41
 15/31 anonim ***** válasza:
21%
mert hülyén néznek ki benne az emberek:D nekem van de nem szoktam hordani,esernyőm sincs,mert ebben a korban az is ciki ha egy fiu esernyőt hord,nem hogy esőkabátot... :/
2012. jún. 25. 12:50
 16/31 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy ciki az esőkabát

lehet, hogy szimplán szép vagy :D

2012. júl. 3. 22:57
 17/31 anonim válasza:
100%

Dehogy ciki. Csak a sok divatmajom "nem veheti" fel, mer' ha már nem a tizen-húszezres cucc van rajta, akkor már szóba sem állnak vele, kiröhögik stb. Sajnos ez van.... Sőt, már az esernyő is égő... Inkább eláztatják a drága ruhát, borzalom...

19/F

2012. júl. 3. 23:08
 18/31 anonim ***** válasza:
36%
Az ELTE BTK, I épületénél tuti nem ciki :)
2012. júl. 11. 12:30
 19/31 candykiller ***** válasza:
35%
miért nem esernyőt használsz? ez gyerekes és ciki :S
2012. júl. 11. 13:42
 20/31 Raween válasza:

Nem ciki

De sokkal jobb mint az esernyő

2012. júl. 11. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!