Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki lenne?

Nagyon ciki lenne?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok(lány) még nem hordok melltartót. De hétfőn mennék venni. Kedden nem lenne ciki ha nagyobb mellekkel jelennék meg az osztályban,meg mások előtt,mint előző nap?

A fiúk tuti megszólnának.. :S Valami ötlet? Vagy mit mondjak,ha majd megszólnak?

2012. máj. 19. 23:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Dehogyis ciki. Semmit nem kell mondani.. Aki szóvá teszi az ilyet, az egy bunkó, nem kell vele foglalkozni. Amúgy meg 15 évesen már bőven hordanak melltartót a lányok.
2012. máj. 19. 23:47
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Miért lennének nagyobbak a melleid attól, hogy melltartót viselsz?
2012. máj. 20. 00:42
 3/12 anonim ***** válasza:
16%

Biztos azért, mert szivacsosat akar venni.

Kérdező: ha kis melled van, akkor szerintem még ne vegyél melltartót, a topp is elég, vagy sportmelltartó. És ha alig van melled, akkor szivacsosat meg végképp ne vegyél mert idiótán fog kinézni. És nagyon feltűnő lesz.

2012. máj. 20. 01:17
 4/12 anonim ***** válasza:
3%
egyetertek az elottem szoloval! :) inakbb szeptembertol vegyel szivacsosan, mertigy tanyleg butan fog kinezni, ha hetfon nincs melled, kedden meg szivacs!
2012. máj. 20. 01:40
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

Miert ne vehetne szivacsosat? Ha ugy tetszik sajat maganak, akkor szerintem nyugodtan.

Kerdezo: nem hinnem, hogy emiatt beszolnanak. Aki megszol emiatt, az egy bunko.

2012. máj. 20. 09:27
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem most még vegyél olyan sima, szivacs nélküli melltartót, a szivacsosat esetleg szeptembertől, mert ha egyik napról a másikra felveszed a szivacsosat az tényleg ciki :D De ha csak nyár végére mondjuk az teljesen oké.
2012. máj. 20. 10:13
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Nem szivacsosat szeretnék venni,csak normált. Van már mellem,de nem találtam megfelelő méretet. Pár hónapja voltam próbálni,de a körméretnél kinyomta a mellem,de amúgy meg majdnem kicsi volt.

Lehet,hogy inkább csak nyári szünetben kezdem el hordani.

A fiúk nálunk elég bunkók..és minden lány mellére tesznek megjegyzést.

2012. máj. 20. 12:05
 8/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma voltam venni. 70A a méretem. Nem szivacsos,csak sima betétes.

Köszi mindenkinek aki írt!:)

2012. máj. 22. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
grat az elso melltartodhoz! ;)))
2012. máj. 22. 23:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, amikor az első melltartómat felvettem a suliba. Sok fiú ismerősöm megjegyezte aznap, hogy milyen csinos vagyok. :) De senki nem célzott.. pont a melleimre. Ez idén (vagyis 9.-ben) év elején volt. Azóta egy fiú leszólt...de ő amúgy is egy paraszt volt, vele nem foglalkoztam (csak az elején bántott...de nem változtattam miatta..). Remélem téged sem szóltak le! :)

15L

2012. jún. 25. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!