Nagyon ciki lenne?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok(lány) még nem hordok melltartót. De hétfőn mennék venni. Kedden nem lenne ciki ha nagyobb mellekkel jelennék meg az osztályban,meg mások előtt,mint előző nap?
A fiúk tuti megszólnának.. :S Valami ötlet? Vagy mit mondjak,ha majd megszólnak?
2012. máj. 19. 23:26
11/12 anonim válasza:
miért nem vehetnél egy olyan melltartót, ami a te méreted?:) nem muszáj pushup, semmit nem ér meg.
12/12 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy push-up? ...
Nem push up,hanem sima. Szerintem ha minden lány felvesz egy melltartót,akkor kicsit nagyobbnak látszik a melle. Ezért kérdeztem. Hogy nem ciki-e,hogy másnap egy kicsivel nagyobb..
De mostmár tudom,hogy nem.. Így mégjobban tetszem a fiúknak. :):P
2012. júl. 21. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!