Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki az esőkabát?

Miért ciki az esőkabát?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen esőkabátom:

[link]

Virágok nélkül, és kék.

Az utcán annyian megbámulnak miatta.

De szakadó esőben szerintem sokkal jobb mint elázni.

Más inkább szharrá ázik de akkor is megbámul.

Miért ciki ez?

2012. máj. 24. 21:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
sztem nem ciki,biztos azert nezeik mert még nem lattak ilyet,
2012. máj. 24. 21:38
 2/31 A kérdező kommentje:
De hát ez egy klasszik esőkabát, nem tegnap találták fel szerintem mindenki ismeri... :D
2012. máj. 24. 21:41
 3/31 anonim ***** válasza:
Ezt már kérdezted régebben, emlékszem a képre
2012. máj. 24. 21:43
 4/31 A kérdező kommentje:
Nem volt még ilyen kérdésem, a képet a google találatok közül vettem ez volt nagyméretű :D
2012. máj. 24. 21:45
 5/31 anonim ***** válasza:
57%
Praktikus,de szerintem ciki..nem tudom megmagyarázni miért.utoljára kb 6évesen volt rajtam ilyen.de most fel nem venném.
2012. máj. 24. 21:53
 6/31 A kérdező kommentje:
De miért érzed cikinek? Elfogadom a véleményed, csak nem értem :) Jobb szétázni és kinevetni aki használja? :D (Persze gondolom Te nem nevetsz csak úgy általában)
2012. máj. 24. 21:58
 7/31 anonim ***** válasza:
53%

Nem nevetem ki,és nem is nézem meg (bár most hogy így mondod komolyan nem emlékszem mikor láttam utoljára esőkabátos felnőtt embert..nem bántásból csak tényleg.)

Olyan mű vagy nem tudom..mintha kukás zsákba csomagolnám magam egy kis víz miatt,meg a kapucni része ilyen szopottgombóc fejet csinál. De mondom nem nézek le emiatt senkit,csak én magamon nem tudnám elképzelni.

2012. máj. 24. 22:15
 8/31 anonim ***** válasza:
63%
Én is cikinek érzem. Vagyis máson nem, nem röhögök ki senkit, de én inkább sz@rrá ázok, mint hogy felvegyek egy esőkabátot
2012. máj. 24. 22:17
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Néznétek be egyszer Disneylandbe, amikor épp esik: ötezer ember, mind esőkatbátban. :)
2012. máj. 25. 01:24
 10/31 anonim válasza:
0%
attól függ hány éves vagy..ha tini akkor meg értem ha megbámulnak miatta..nem túl trendi..és jobb mint megázni, de én inkább használok normális tavaszi kabátot. nekem nem jönnek be az esőkabátok
2012. máj. 27. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!