Elcsesztem a nacimat, rosszul lett kiszaggatva, meg lehet még "menteni"?
Figyelt kérdés
Elkezdtem szaggatni a nacimat (vászonszerű anyag) de úgy néz ki a jobboldali lyuk a térdem fölött mintha a kutya szaggatta volna ki... Több kis lyuk egymás fölött/alatt... Gondoltam rá h nagy lyukat csinálok belőle de akkor meg nagyon nagy lenne. Amúgy sajtreszelőnek a négyágas izéjével csináltam. Pedig előtte próbáltam másik nacin és ott jólett, csak ez erősebb anyagból van:S Lécci heeelp, nagyon jó naci amúgy :(2012. máj. 23. 19:07
1/4 anonim válasza:
Én leszarnám a helyedben és így hordanám, ahogy sikerült. Úgy hordanám, mintha ez lenne a világ legmenőbb dolga. Értesz?:D
2/4 anonim válasza:
Csak anyukad meg ne találja mint az enyémet. Megvarrta, befoltozta. Szerinte nem lehet rongyosan járni. Dobhattam ki :((
3/4 anonim válasza:
hagydmár! 1.-nek igaza van, hordjad úgy! az a legmenőbb :D
4/4 A kérdező kommentje:
xD háát akarom is hordani, meg nemvagyok én ilyen kis nyávogós cicababa aki ad ilyenekre h jujj cukcsi legyen meg szűk, de tényleg jól el lett szúrva... XD majd még vmit próbálok vele kezdeni de köszi a válaszokat:D amúgy anya segített benne xD
2012. máj. 24. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!