Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak, ha elcsesztem...

Mit csináljak, ha elcsesztem a microsoft office-omat?

Figyelt kérdés
olyan gépet vettünk amin telepítve volt az office.mindenhol kerestem a termékkulcsot,de nem találtam,ezért leszedtem egyet az internetről.működött is egy darabig,csakhogy most aktiválni akarja de azt írja ki hogy a megadott kulcs érvénytelen és h vásároljam meg az officet...:/
2012. máj. 23. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem vetted meg külön az Office-t, akkor csak egy próbaverziót kaptál eleve, mivel az nem jár automatikusan a Windows-hoz és nincs benne az árban sem.

Ilyenkor vagy megveszed a programot, vagy letörlöd és az ingyenes alternatívákat használod (OpenOffice vagy LibreOffice), vagy pedig keresel egy olyan módot, amivel teljessé tehető a program. Ez lehet egy serial, crack, pach, trial resetter is. Google-keresés kérdése, hogy mit találsz, mi működik.

2012. máj. 23. 15:51
 2/4 eNerdzsy ***** válasza:
Töröld le azt amelyik fent van mert az is egy próba verzió. Keress a neten olyat ami végleges valamelyik warez oldalon pl. (pirateclub.hu)vagy torrenten.
2012. máj. 23. 15:52
 3/4 A kérdező kommentje:
de most voltam a microsoft oldalán és megnéztem h hol található a termékkulcs és meg is találtam a laptop alján az eredeti termékkulcsot...:(
2012. máj. 23. 15:53
 4/4 Jani12345 válasza:
az a windowse
2012. okt. 25. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!