Nagyon gáz ha kopott a cipőm? (16/L)
Szüleimnek nincsen pénzre új cipő és ha lenne akkor sem adnának mert megbeszéltem velük hogyha drága cipőt kapok akkor 1 évig nem kapok újat. Augusztusban kaptam fekete magas szárú Converse cipő, hát nem gondoltam hogy csak ennyit bír. Az oldalán elvált a gumi ami nem olyan zavaró. De ami zavar hogy a jobbosnak a sarkánál kiszakadt a vászon és a talpa eléggé elkopott mindkettőnek. A balosnak csak a barna gumis rész a jobbosnak a talpán pedig már van egy kis lyuk is. Elég zavaró mert esős időben nagyon beázik. Még legalább 3 hónap van az egy évből. -.-
Tudnék vele valamit kezdeni? Nagyon gáz ha ilyen cipőbe megyek valahová?
#10: Ezt ki kérdezte?
#11: Igen, valószínű az a sarkán nem szakadt volna ki, de a talpa annak is ugyanolyan.
#12: Meg van a papírja, de már letelt a 6 hónap. Írtam hogy tavaly Augusztusban lett véve.
Kérj 1500 Ft-ot és vegyél belőle a kínaiba egy tornacipőt! Egy ideig bírja, és jobb mint a szakadt cipő!!
Csak adnak 1500-at! :)
14/L
Na beszéltem anyuval és nem vehetek cipőt. Azt mondta hogy meg kell tanulnom vigyázni a drága dolgokra, hiába mondtam hogy vigyáztam rá, de nem hatotta meg. :(
És ez a szar szivacs talpbetét vagy nemtudom mi nagyon gyorsan kopik, ma csak suliban voltam és a jobbos talpán már vagy 2 cm-es a lyuk, és már a balosnak is nagyon vékony. :S
Hát gondoltam. :/
De valamit legalább kezdeni kéne vele, mert ez így elég gáz. Még pár nap és kint lesz az egész talpam :S
Ajh, teljesen szétázott ma a lábam. nemigaz...
most is mutatom anyának hogy szétázott az egész meg mekkora lyuk van a talpán és a zoknim is kilyukadt erre rávágja hogy nembaj. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!