Milyen ez a ruha feketében a ballagásomra? (:
hozzá ilyen cipővel: [link]
ilyen körömmmel: [link]
ilyen hajjal: [link]
smink: [link]
szerintetek milyen?:) 14/l
A sál meg a ruha fodrai nem igazán illenek egymáshoz, hülyén nézne ki együtt igazából.
Ha mindenképpen ruhát akarsz felvenni, akkor válassz egy egyszerűbb szabásút, pl. ilyet: [link]
vagy pedig maradj annál, ami a legszokványosabb egy nyolcadikos ballagáson: fekete nadrág, fehér blúz.
A sminkhez annyit, h tényleg nem egy 14 évesre való (a köröm sem egyébként). Mikor nyolcadikos voltam, azt hittem, h ballagás életem legnagyobb napja, na, nekem is sikerült vmi -visszagondolva- förtelmes sminket csináltatom, amivel úgy 10 évvel tűntem öregebbnek, és a saját nagyanyám sem nagyon ismert meg elsőre. Ne ess hasonló hibába, 14 évesen szép vagy és fiatal, ezt kell hangsúlyozni, nem azt, h mennyire "nagy" vagy.
nekem a köröm egyáltalán nem tetszik! a haj az jó, a cipő is szép. de a smink egy kicsit erős, szerintem ennek a szolidabb változata kellene. a ruha az szerintem nem az igaz. főleg ehhez a sálhoz nagyon gáz! már bocsi:) szerintem valami ilyen jobb lenni: [link]
és ha már itt tartunk: haj: [link]
köröm: [link]
smink: [link]
cipő: [link]
én biztos, hogy ilyenekben ballagnék :) ezek nagyon szépek 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!