Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek közönséges ha...

Szerintetek közönséges ha valaki nem hord melltartót?

Figyelt kérdés

Elég kicsi melleim vannak, arra gondoltam, hogy nem feltétlenül hordanék melltartót...mert azzal is és anélkül is kb. ugyan akkora. De azért látszik a különbség a formáját tekintve. Ahogy már írtam elég kicsik, de pont ezért feszesek és hetykén állnak:D tehát nem lógnak, nem csúnya...csak nem tudom milyen hatást keltene másokban ha így látnának. Lányok van itt köztetek olyan akinek erről van tapasztalata? Fiúk, szerintetek ez közönséges vagy inkább szexi? Köszi a válaszokat. [link]

tehát valami ilyesmire gondoltam:)

2012. máj. 9. 09:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát majd piacra dobom... :D Sz.rrá fogom keresni magam vele.
2012. máj. 14. 13:11
 22/22 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem közönséges, de nem minden felsőben mutat ízlésesen, főleg ha elég átlátszó darabról van szó. egyébként szerintem ez csak egy belénk nevelt dolog, hogy melltartót kell hordanunk. ráadásul, azok, akik kisebb mellel is bemerik vállalni ezt, az azt jelenti, hogy elégedett magával. szerintem ezzel nincs gond:)
2013. jan. 7. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!