Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek közönséges ha...

Szerintetek közönséges ha valaki nem hord melltartót?

Figyelt kérdés

Elég kicsi melleim vannak, arra gondoltam, hogy nem feltétlenül hordanék melltartót...mert azzal is és anélkül is kb. ugyan akkora. De azért látszik a különbség a formáját tekintve. Ahogy már írtam elég kicsik, de pont ezért feszesek és hetykén állnak:D tehát nem lógnak, nem csúnya...csak nem tudom milyen hatást keltene másokban ha így látnának. Lányok van itt köztetek olyan akinek erről van tapasztalata? Fiúk, szerintetek ez közönséges vagy inkább szexi? Köszi a válaszokat. [link]

tehát valami ilyesmire gondoltam:)

2012. máj. 9. 09:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ne személyeskedj itt nekem, főleg ne anyukámmal kapcsolatban, mert megkereslek és eláslak.

Akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm:) Még meggondolom, de erősen hajlok a melltartó-nélküliség felé;)

2012. máj. 9. 13:19
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha nagymellű, lógócsöcsűeket is kérdezel, akkor egészen biztosan megkapod, hogy "igen, közönséges". Irigykednek, hogy ők nem járhatnak melltartó nélkül Illetve járhatnak, csak tudják, hogy akkor egészen biztosan tramplin néznének ki. Kell nekik az alátámasztás az emberiesebb alakzatért...

Ne foglalkozz velük!

Szerinted mi a jobb?

1: ha több réteg pulóver alatt is látszik, hogy a nagy mell, hogy a helyén maradjon és ne lógjon, melltartóba tuszkolva mindenféle dudorokat képez. (Tudod, amikor kibuggyan a melltartóból, és alatta hosszan látszik a melltartó teteje, meg hogy a melltartó kb jóval kisebb...) És nincs hapsi aki arról álmodna, hogy megtudja azt, hogy melltartó nélkül is hurkás-e!

2: vagy ha egy szál pólóban kiscicit kirázza a hideg, és néha felsejlik az idegenben, hogy talán nincs melltartó? De biztosan megállapítani nem tudja, ezért szexis kíváncsiságában inkább azt képzeli, hogy nincs rajta.

Szerintem ne állj le vitázni a 8-as válaszolóval! ;-)

2012. máj. 9. 14:02
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

Teljesen megjött a kedvem ma melltartó nélkül útnak indulni.

Pukkadjon meg mindenki, akinek nem tetszik. :))))

75/B.

2012. máj. 9. 14:11
 14/22 anonim ***** válasza:
hát szerintem ezen a képen nem zavaró, teljesen rendben van. viszont ha átlátszanak a bimbók vagy a mell formája nem kerek hanem csúcsos, akkor az engem zavar egy kicsit. szóval zavarja a szemem, szeretek mások szemébe nézni mikor beszélek, de így nem olyan könnyű. hiába vagyok lány, az embernek megakad rajta a tekintete. :/
2012. máj. 9. 14:25
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem akkoris tramplidolog akar kiscicit is mutogatni, nem az utcara valo a mellbimbo latvanya. Aki meg szemelyeskedik anyukakkal meg kover nagy mellekkel az bekaphatja a nagylabujjam.

23/N 75B es megis van rajta melltarto.

2012. máj. 9. 15:23
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

Hát izé... hogy mondjam finoman...

vannak bizonyos kultúrkörök, ahol nem viselnek melltartót, de az európai fehérbőrű nők bizony közönségességükről tesznek tanúbizonyságot, ha enélkül a ruhadarab nélkül lépnek ki az utcára. Illetve van egy bizonyos munkakör, ahol elvárás, hogy ne legyen a nőkön ilyesmi, de gondolom neked nem az a szakmád. Az biztos, hogy nem valami elegáns, kifinomult nő, aki a csöcseit közszemlére teszi, akár melltartó nélkül, akár melltartóban, de túl mély dekoltázsú ruhával. Gondolj bele, első benyomást csak egyszer tehetsz az emberekre, miért kell, hogy azonnal -tévesen- könnyűvérűnek gondoljanak? Hagyd meg a melleid látványának privilégiumát a pasidnak. És ha már pasi: képzeld el, hogy sétáltok mondjuk a plázában és szembejönnek a szülei, anyukája rögtön elkönyvel téged "valaminek" kell ez neked? Ésszel és eleganciával többet érsz el a pasiknál, mint csecsekkel.

23/F

2012. máj. 9. 16:35
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég jók a melleid hozzá, és nem látszik át a póló, akkor teljesen jó. :)
2012. máj. 11. 01:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Amit csatoltál kép, az azon látható stílus már magamutogatás, az durva, és közönségesnek is mondható. Addig van rendben ez a szerelés, amíg otthon van, vagy városban leviszi a lépcsőházban a szemetet, vagy vidéken kisétál kapával a szőlőbe, vagy elmegy kirándulni a barátaival a természetbe és épp kánikula van miközben barnulni is akar, de mégse bikiniben...

De így végigsétálni a körúton, bemenni bankba, vagy étterembe, vagy vidéken az önkormányzathoz, vagy könyvtárba, vagy felszállni buszra, villamosra, vonatra... Ahhoz már túlzás.

Mert túl kivágott is, meg túl átlátszó is, és annyira passzos, hogy teljesen kiadja a formáját.

Nem lenne baj, ha kiadja a formáját abban az esetben, ha nem lenne átlátszó és nem lenne ennyire kivágott!!!

Esetleg ha erre felvenne egy szellős inget vagy blúzt, akkor már elfogadható lenne.

A melltartó nem hordása önmagában nem közönséges. Ha nem látszik át, és nem venni észre, hogy nincs valakin, az nem baj. De a képen látható nő nem ez a kategória.

2012. máj. 11. 10:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

16-os:

kérdés, hogy ha neked kéne minden reggel felkötözni a farkadat a hasadra, esetleg a jobb forma érdekében fém merevítős kosárkával, akkor vajon mit szólnál...?

2012. máj. 11. 15:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Nagy vagy 19-es!!! :-D

Feltaláltad a p_cstartót! Nevezzük szépen hímvesszőtartónak!

Ezt divatba kéne hozni!

Kis szerszámos pushuposat is felvehet!

A fő, hogy az utcára kilépve ilyenben legyen a szerszám, és véletlen se lógjon ki belőle, ha megnő valami hatására, akkor is végig rejtve legyen! :)

2012. máj. 11. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!