A tanga nekem pl nem jön be annyira. Egy kis erotikázásra tökéletes, mert legalább gyorsan lekerül, de amúgy nem tetszik a hétköznapokban. A többi elmegy :)
A maradékot találd ki :D
2012. máj. 9. 09:32
2/12 anonim válasza:
Nekem kényelmesebb a tanga, de jobban tetszik a franciabugyi!
A hagyományos talán a legkényelmesebb, de engem valamiért annyira taszít, hogy csak akkor viselem őket, hogyha muszáj.
18/L
2012. máj. 9. 09:56
3/12 anonim válasza:
Télen francia, nyáron tanga, a többi évszakban változó. Otthon hagyományosat hordok, mert az a legkényelmesebb.
17/L
2012. máj. 9. 11:26
4/12 anonim válasza:
A francia a legszexisebb szerintem, főleg, ha nem tökéletes a popsi, de hétköznapokra inkább tanga, mert ennek látszik legkevésbé a vonala. Hagyományosat menstruáció idején, éjszaka hordok. :D
17L
2012. máj. 9. 11:55
5/12 anonim válasza:
nekem a francia a kedvencem,otthonra szoktam hagyományosat is,néha kénytelen vagyok akkor is ha kimozdulok,de a franciát jobban szeretem...a tangát nem annyira szeretem...
2012. máj. 9. 12:00
6/12 anonim válasza:
Én tangát hordok a hétköznapokon. Otthon franciát vagy rendes nagyi bugyit. Ha tudom h a ruhám alatt nem látszik a bugyim formája akkor hétköznap is felveszek franciát.
2012. máj. 9. 14:10
7/12 anonim válasza:
Télen-nyáron tangát hordok. A francia bugyi meg a hagyományos nekem nem jön be, nem kényelmes...a tangát nem érzem hogy rajtam van, a többit igen és ez zavar.
22/L
2012. máj. 9. 14:24
8/12 anonim válasza:
Legtöbbször hagyományosat hordok. Nem értem miért ment ki manapság a divatból, szerintem az néz ki a legjobban, persze most a normálisan, szexin kinézőkre gondolok, nem az agyonmosott, kifakult darabokra. Gyakran hordok franciát is, tangát meg csak nagyon ritkán.
2012. máj. 9. 18:13
9/12 anonim válasza:
tangát csak átlátszó (fehér) nadrág alá, amit felveszek évente maximum 5x, a sima a leggyakoribb, de előfordul a francia is, viszont csak sima pamutot
2012. máj. 10. 06:39
10/12 anonim válasza:
Mindig tanga, mert szerintem kényelmesebb, kivéve ha megvan, mert betétet használok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!