Vamos sylvia kérdése:
Hogyan kell a cipőt úgy hordani hogy ne a hagyományos megkötéssel, hanem a cipőfüző elrejtésével?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 08:37
1/7 anonim válasza:
Például a nyelve alatt kötöd meg.
2/7 anonim válasza:
Vagy nem kötöd meg, hanem az utolsó lyukba mindkét oldalon kívülről fűzöd, és csak belerakod a cipőd belsejébe a fűzőt.
3/7 anonim válasza:
A megkötést is úgy gondoltam, hogy az utolsó lyukba mindenképp kívülről fűzöd a cipőfűzőt. Az egyszerű lábad alá tűrés azon túl, hogy kicsit kényelmetlen, időről-időre újra ki fog lazulni a cipő (ez engem nagyon tud idegesíteni).
4/7 anonim válasza:
Nemtudom, én csak 2 cipőmnek nem szoktam megkötni a fűzőjét, de nem jönnek szét, mert olyan aaa nemtudommilyük, fazon, bár ezt szerintem nemerre mondják. :D Mindegy, a lényeg, hogy ezek nem ilyen szétjövősek.
5/7 anonim válasza:
Dugd bele a fűzőt, utána vedd fel :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, kipróbálom mindegyiket amiket irtatok, csak az a lényeg nekem, hogy azért ne essen le a cipő a lábamról:)
2011. dec. 14. 09:32
7/7 anonim válasza:
Miért nem jó a sima masni? Én mindig úgy hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!