Fiúk! Ti hogy szeretnétek hogy hogy öltözködjön egy 15 éves lány?
Figyelt kérdés
léci komoly válaszokat:D2012. máj. 8. 16:50
11/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsi azt a T-t véletlenül ütöttem le.
17/L
12/14 anonim válasza:
Én tipikusan a "k*rvásabbakat" szeretem. Ne szó szerint értsd, nem a k*rvás viselkedés miatt, hanem az ilyen szexisebb öltözködés miatt. De ez függ az alakodtól is, pl.: ha nagyon dagadt vagy (csak példa) akkor az előző mondatot el se olvasd.
13/14 anonim válasza:
pl nekem ilyesmi a stílusom...haj/alak/stílus :
de semmiképpen se öltözködj úgy mint egy k*rva...az szerintem már elég lealacsonyító..nem kell mini szoknyákban és 20 centis magassarkúban járkáldon ahhoz, hogy egy fiú leszólítson. Maradj dögös, de ne k*rvásan...
L/14
14/14 anonim válasza:
fekete bugyi, fekete melltartó, csőnadrág (mindegy milyen szín), feszülős póló, nem is tudom milyen cipő aminek csak a tetején van fűző és ilyen balettcipőszerű, sapka nem kell,
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!