Rocker vagyok. Volt már más rockernél is, hogy leemosozták annak ellenére hogy egyáltalán nem hasonlít emokra? (rockerek, értelmes válaszát várom)
Ember, miből gondolod, hogy én igénytelen és destruktív vagyok? Nem tudtam, hogy itt vagy mellettem.
Amúgy akkor mondd már el, hogy az igazi rockerek milyenek, meg én milyen vagyok! Vesd be a rólam és a rockról való hatalmas ismereteidet...
17/f
Téged nem ismerlek, ebben igazad van. De a stílus maga az ember. A stílusod meg röhejes.
Én megértem, hogy lázadsz, meg minden szar, ami nem rock, de fingod nincs az egészről. A rock nem külsőség, a rock életérzés, életvitel. Neked egyelőre még csak a külsőségekről szól. Rosszabb esetben kinövöd, jobb esetben meg a fejed lágya nő be.
Na, szép estét, kis pukkancs.
A stílusom röhejes? Neked meg simán a tudásod semmi.
Lázadni én hol lázadok? Én egy nyugodt ember vagyok...
Minden szar, ami nem rock? Ezt is elvétetted. Szeretem a komolyzenét, faragok. Mellesleg az, hogy alkotok, kapás kiüti azon állításodat is, hogy destruktív lennék.
Annyiban igaz, hogy úgy gondolom, hogy a mai világ mocskát teljesen el kell takarítani, mert ingatag alapra nem lehet várat építeni. És ne, ne a metál birodalmát képzeld el, mivel ez is csak egy alantas zene az elmúlt századokhoz képest. De ez legalább zene, kell hozzá tehetség, nem csak egy számítógép... Szöveg nélkül a rock is értelmetlen zaj, de csupán ez tud valamit is átnyújtani a mai rothadó világnak a régmúltból.
És te magad mondod, hogy a rock életvitel. Ahhoz meg a külső is hozzátartozik. Amilyen a külső, olyan a belső. Egy bizonyos fokig, persze, mert a túligényes tinip*csák és kis homokosok belül üresek, értéktelenek. Lehet mondani, hogy pedig ők kedvesek, aranyosak, de ettől valaki nem lesz ember, mert ha már e két tulajdonságot nézzük, akkor attól függ, hogy kikkel az.
Kellemes estét neked is, barátom!
17/f
Engem is leemósoztak már. Egyszer az egyik haverom, és csak azért, mert állítólag reggelente süt rólam a világfájdalom. :D Pedig csak fáradt vagyok és alig bírom nyitva tartani a szemem olyankor. Mások azért szoktak, mert ha rossz kedvem van vagy fáradt vagyok, akkor a suliban csak rádőlök a padra, kapucni felhúzva, se kép se hang - emiatt egyesek azt hiszik, hogy jaj de milyen depressziós vagyok, és ezt rögtön az emósággal azonosítják.
Szerintem nem nézek ki emonak. Nem lóg a hajam a szemembe, nem hordok térdig érő fekete-fehér csíkos zoknit, meg nem sminkelem ki magam olyanra, mint egy panda. Nincs bajom az emokkal, csak nem szeretem, ha leemósoznak, miközben nincs túl sok közöm hozzájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!