S. O. S.! Milyen hajat csináljak a színházba? Az értelmes válaszokért felpontozlak titeket! (LENT)
Figyelt kérdés
Ma színházba megyek barátaimmal,ismerőseimmel. Milyen legyen a hajam? Nincs frufrum, barna a hajam és a vállamig ér.
Egy fehér blúz lesz rajtam amin rózsaszín virágok vannak.
Segítsetek létszi! 6 órakor indulunk, úgyhogy valami gyorsat mondanátok? Az értelmes válaszokért felpontozlak titeket!
2012. ápr. 21. 14:58
1/7 anonim válasza:
Feltűzheted egyszerűen kontyba, szép apró csatokkal, vagy csak oldalt valami különlegesebb hullámcsattal. Nehéz így mit mondani, met nem tudom, milyen cuccaid vannak, és azt sem, hogy mi áll jól. Ha van kis rózsa/virág csatod, azzal is eltűzheted a hajad oldalra, ha jól áll a göndör haj, akkor enyhén süsd be, szerintem azzal jól mutatna. Az sem gond, ha csak simán kiengedve van a hajad. Nem kell semmi extrát csinálni, csak legyen kellően elegáns, és álljon jól:) Ha én színházba megyek, van hogy csak kivasalva/hullámosan kibontva van a hajam, és szoktam így látni más embereket is. (A hátam közepéig érő sötétszőke hajam van, nekem sincs frufrum.)
2/7 anonim válasza:
Ha valami ilyesmi magasságú a homlokod akár ezt is megcsinálhatod, nem nehéz: http://www.youtube.com/watch?v=Zj8zTY_Ctjk
Vagy csak simán írd be a youtube-ra hogy hair tutioral és kiad egy csomó videót, amit vállig érő hajra is meg lehet csinálni :)
3/7 anonim válasza:
Göndörítsd be (nem a birka fazonra gondolok) vegyél legelőlröl, oldalról egy tincset, és egy virágos csattal fogd oda.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Én is a göndörítésre gondoltam, de úgy, hogy csak 1-2 tincset elől begöndörítek és hátul pedig kivasalom. Szerintetek?
2012. ápr. 21. 15:25
5/7 anonim válasza:
Az is nagyon szép, szerintem megcsinálhatod olyanra is :)
6/7 anonim válasza:
feltűzve, és néhány hullámos tincs lógjon ki elől
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Már tudom milyen hajam lesz. :DD
2012. ápr. 21. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!