Rocker vagyok. Volt már más rockernél is, hogy leemosozták annak ellenére hogy egyáltalán nem hasonlít emokra? (rockerek, értelmes válaszát várom)
Azok a cipők, amit linkeltek, ocsmányak.
És azért hisszük azt, hogy jobbak vagyunk az átlagnál, mert nekünk legalább egy kis eszünk vagy, és számarányt tekintve több értelmes ember kerül ki közülünk, illetve a zenénk is jobban kötődik a gyökereihez, mint a tüctüc.
17/f
Hát nem lettem meggyőzve ami azt illeti.
A rockerek destruktívak, a zenéjük negatív világképre utal és igénytelenül öltözködnek. Nem tudom mire föl olyan büszkék.
Semmivel sem tartok többre egy rockert egy emósnál, diszkósnál vagy drogos suttyónál.
jahogy lány vagy..
Szerintem ha koncertes pólókat horasz, meg bakancsot, nem fognak leemózni, hacsak nem akarják lejáratni magukat.
Bocsi, OFF, de nem hagyhatom szó nélkül.
NE hallgassatok erre a 17/f-re. Nem rocker ő, csak annak hiszi magát. Az igazi rockerek nem ilyenek. Hogy divatos szóval éljek "pózerek", nem érzik át a lényegét. Ő lehet, hogy destruktív és igénytelen, de nem mindenki az, sőt, kevesebben, mint hinnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!