Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rocker vagyok. Volt már más...

Rocker vagyok. Volt már más rockernél is, hogy leemosozták annak ellenére hogy egyáltalán nem hasonlít emokra? (rockerek, értelmes válaszát várom)

Figyelt kérdés

2012. máj. 7. 17:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Miért hiszik a rockerek hogy rockernek lenni jobb mint emonak vagy hogy a cicababa rosszabb mint a rocker? Mintha valami felsőbbrendű kisebbséghez tartoznának azáltal hogy ők "rockerek" és közben igyekszenek úgy tenni mintha nem így lenne csak más emberek hülyesége zavarná őket, pedig valójában nagyon is ítélkeznek mások felett és feljebb sorolják magukat.
2012. máj. 7. 19:00
 12/30 anonim ***** válasza:
45%

Azok a cipők, amit linkeltek, ocsmányak.

És azért hisszük azt, hogy jobbak vagyunk az átlagnál, mert nekünk legalább egy kis eszünk vagy, és számarányt tekintve több értelmes ember kerül ki közülünk, illetve a zenénk is jobban kötődik a gyökereihez, mint a tüctüc.

17/f

2012. máj. 7. 19:14
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem lettem meggyőzve ami azt illeti.

A rockerek destruktívak, a zenéjük negatív világképre utal és igénytelenül öltözködnek. Nem tudom mire föl olyan büszkék.

Semmivel sem tartok többre egy rockert egy emósnál, diszkósnál vagy drogos suttyónál.

2012. máj. 7. 19:26
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden rocker ilyen, az én haverjaim jól tanulnak nyelvvizsgájuk van, nem beképzeltek.
2012. máj. 7. 19:27
 15/30 anonim ***** válasza:
Fekete farmer pulóver szerintem nem igénytelen...
2012. máj. 7. 19:28
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam felsőbbrendűnek és rockerek válaszát vártam nem pedig ribancvédőkét akik Spt halgatnak ;) lányvagyok és hosszú a hajam :)
2012. máj. 7. 19:29
 17/30 A kérdező kommentje:
Vannak ribancok, de én nem tartozom oda. Neked is és nekem is van stílusunk, nem kell egymást leszólni rendben?;)
2012. máj. 7. 19:44
 18/30 anonim ***** válasza:

jahogy lány vagy..

Szerintem ha koncertes pólókat horasz, meg bakancsot, nem fognak leemózni, hacsak nem akarják lejáratni magukat.

2012. máj. 7. 19:47
 19/30 A kérdező kommentje:
Sajnos erre mindenki lejáratja magát :) egyépként köszönöm a tippet :)
2012. máj. 7. 19:50
 20/30 anonim ***** válasza:

Bocsi, OFF, de nem hagyhatom szó nélkül.

NE hallgassatok erre a 17/f-re. Nem rocker ő, csak annak hiszi magát. Az igazi rockerek nem ilyenek. Hogy divatos szóval éljek "pózerek", nem érzik át a lényegét. Ő lehet, hogy destruktív és igénytelen, de nem mindenki az, sőt, kevesebben, mint hinnéd.

2012. máj. 7. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!