Ruhatippek duciknak?!
168 cm, 77 kiló vagyok, egyenletesen eloszló testsúllyal. Nem szeretem a magassarkúakat, és a szoknyákat!
Van egy picit kidudorodó hasam, vannak melleim (amit dicsérni szoktak), de sajna combom is, és karom, viszont a fenekem formás (mások szerint) :/
Csípőnadrágot, csőnacit és cicanacit nem hordok, mert szerintem ízléstelenül néznék ki!
Tudnátok tippeket adni, ill. linkelni ruhákat? Csajos, ill. sportos cuccokat egyaránt szeretem! 16L
Az alakom nagyjából: [link]
Elő a feketével, tiltó listára fehér színnel. A fekete ugye slankít,míg a fehér kiemel.
Nem kell magassarkút hordani,keress pici,úgynevezett törpesarkú cipőt,az is dob az alakon.
Hangsúlyozd,ami előnyös!
Ne járj semmiképp zsákruhákban,mert az nem ápol és eltakar,csak formátlanná tesz.
Na azért 30 fokban ne hordj feketét...
Buggyos, de alul gumis térdnadrág, (főleg vékony farmerszerű), vagy testre simuló halásznadrágok, felsőnek atléták, mellet kiemelő, mell alatt szabott, enyhén bővülő felsők, karcsúsított elasztikus blúzok...
(voltam 77 kg èn is, most 66 vagyok, de ígysem vékony, én ilyeneket hordok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!